Nestlé Professional hírek újdonságok

Novinky

Nechajte sa inšpirovať novinkami zo sveta kulinárstva a kávy.
Filtry:
Filtry:
Značka
Banner Brambora v Kave

Keď káva nevonia, tak ako má

Stretli ste sa už pri mletí alebo pití kávy so zápachom, ktorý pripomínal surový zemiak? Či už ste „Potato Taste Defect“ zažili na vlastnej koži alebo ste o ňom iba počuli, poďme sa na túto problematiku pozrieť pozornejšie.

Cerne Kavarenske Zlato Kavova Sedlina

Čierne kaviarenské zlato: kávová usadenina

Napadlo vás, že zvyšky po pripravenej káve sa dajú efektívne a ekologicky využiť? Máme pre vás pár tipov ako ich zúžitkovať a prispieť k hladkému chodu vášho podniku.

Světem přípravy kávy vás provází Jiří Čad

Online Coffee Academy

Naučte sa pod vedením profesionálneho baristy správne pripraviť espresso, perfektne našľahať mliečna mikropenu, nastaviť mlynček a dobre vyčistiť profi kávovar.

Coffee Academy: 2. díl – Od zrnka až k přístavu

Coffee Academy: 2. diel – Od zrnka až k prístavu

Poznáte pojem Kávový pás? Z tejto oblasti pochádza hlavní producenti kávy. Vďaka teplotám, úrodnej pôde a množstvo zrážok sa jedná o ideálny oblasť na pestovanie kávy.

Coffee Academy 1 Dil Trocha Historie

Coffee Academy: 1. diel – Trocha histórie

Na svete sa za rok vypije priemerne štyristo miliard šálok kávy. Prvenstvo v tomto ohľade držia Fíni, ktorí spotrebujú okolo 11,4 kilogramov kávy na obyvateľa ročne. Môžu za to dlhé noci, ktoré na severe panujú? Nie nevyhnutne. Nielen vo Fínsku je káva fenomén, bez ktorého si dnes len ťažko dokážeme predstaviť život. Aké boli ale začiatky tohto populárneho nápoja?

Cold Brew

Aktuálne trendy v nápojoch a Cold Brew!

Príde vám, že v nápojoch ste už vyčerpali všetky nápady na servírovanie? Chceli by ste zdôrazniť niektorú z kategórií vášho nápojového sortimentu? Alebo vás zaujíma, aké trendy a novinky hýbu svetom nápojov? Tak to ste na správnom mieste. Na nasledujúcich riadkoch vám predstavíme prémiové čapované nápoje, osviežujúce Cold Brew, tradičné milkshakes a ďalšie súčasné hity, ktoré vám môžu pomôcť prilákať nových hostí a získať si ich aj k ďalšej návšteve vášho podniku.