Nestlé Professional hírek újdonságok

Novinky

Nechajte sa inšpirovať novinkami zo sveta kulinárstva a kávy.
NESCAFÉ FTS 30 E v 2.0

Varitherm

V dnešnej náročnejšej energetickej dobe každý z nás hľadá úspory, ako jednotlivec, tak veľké firmy. Nie inak je tomu v Nestlé Professional. Naše kávovary si starostlivo vyberáme a parametre spotreby energie sú pre nás dôležité. Spoločnosť Rhea, ktorá nám kávovary dodáva, disponuje riešením Varitherm, ktoré nami požadované úspory prináša.

 

Kávovar do kanceláře

Ako vybrať kávovar do kancelárie

Kávoví milovníci, pokiaľ sa necítite ako odborníci na kávovary, ale hľadáte ideálne kávové riešenie pre vaše kancelárske zákutia, potom by tento článok mohol byť pre vás užitočný.

Prichazi jaro a s nim Velikonoce, jakymi recepty se muzete inspirovat

Prichádza jar a s ňou Veľká noc, akými receptami sa môžete inšpirovať?

Na prelome tohtoročného marca a apríla kresťania slávia obľúbenú Veľká noc. Sviatok zmŕtvychvstania Ježiša Krista sa dostáva do životov i neveriacich. Už tradične sú tieto sviatky aj symbolom príchodu jari, kvitnúcej zelene a konca zimných dní.

Veganuary 2021

Je Váš podnik pripravený využiť potenciál vegánskeho januára naplno?

Január je mesiac, kedy nešetríme predsavzatiami. Po bohatých vianočných a novoročných hostinách nejeden gurmán rieši zvýšenú váhu alebo zdravotné problémy. Január je tiež ten najlepší čas na zmenu stravovacích návykov. Ako doma, tak aj v reštaurácii. Hlavným lákadlom vašej úspešnej ponuky sa tak stane jedálny lístok s výberom vegánskych a vegetariánskych jedál. „Veganuary“, január bez živočíšnych produktov, je trend silnejúci každým rokom. Tento rok ho podporí kampaň Veggie Challenge , ktorú pripravil ProVeg v spolupráci s Garden Gourmet.  

Rady Jak Promovat Rostlinne Prod

Propagácia rastlinného menu

Výrobky na rastlinnej báze, sú na trhu už nejakú dobu, takže mnohí z vašich klientov o nich už pravdepodobne počuli. Toto rastúce povedomie (a v niektorých prípadoch i preferencie) vám uľahčia propagáciu nových receptov. Tu je niekoľko nápadov, ktoré vám pomôžu úspešne zaradiť rastlinné pokrmy i nápoje do vašej ponuky.

JAK VYBRAT KÁVOVAR?

Ako vybrať kávovar

Vybrať ten správny kávovar pre svoju prevádzku sa môže javiť ako ťažký oriešok. Stačí sa však zamerať na niekoľko jednoduchých ukazovateľov a výber toho správneho bude hračka.

Kava Jako Pomocnik Pro Zvyseni

Káva ako pomocník pre zvýšenie tržieb

Viete, že káva Vám môže pomôcť zvýšiť zisk a prilákať nových zákazníkov? V našom článku sme pre Vás spísali pár užitočných tipov ako na to.

Chrest Zeleny

Špargľová sezóna je opäť tu

Špargľa bola nielen obľúbeným afrodiziakom starých Grékov a Rimanov, ale jej obľuba pretrvala dodnes. Začiatok špargľovej sezóny je v znamení veľkých očakávaní, a tak by vo vašej ponuke nemala chýbať. Viete, čím sa jednotlivé druhy líšia a ako ich pripraviť čo najlepšie? Máme pre vás pár tipov na jeho nákup, prípravu i skladovanie.

Šest Kroků K Úspěchu!

Šesť krokov k úspechu!

Ako úspešne zaradiť rastlinné jedlo do vášho menu. Šesť krokov k úspechu!

Sezony V Gastronomii Nechte Rocni Obdobi Proniknout Do Vasich Podniku

Sezóny v gastronómii: nechajte ročné obdobie preniknúť do vašich podnikov

Striedanie ročných období by mala pocítiť aj kuchyňa! Štyri sezóny sú skvelou príležitosťou oživiť zabehnuté menu a vždy prinesú čerstvý vietor po mesiacoch stereotypu. Každá gastronomická sezóna má svoje silné suroviny, z ktorých je potrebné čerpať. Menu tiež ozvláštnia tradície a sviatky, ktoré sa oplatí sledovať. Výhodné to môže byť aj pre váš rozpočet. Ceny ingrediencií totiž počas roka značne kolíšu - príkladom je tekvica alebo špargľa. Vyťažiť môžete aj z ich lepšej kvality, čerstvosti a chuti.

Vegani, vegetariáni - Zákazníci Nové Generace

Vegetarián, vegán - zákazníci novej generácie

Čo jedia flexitariáni, vegetariáni a vegáni... 

Rostlinná strava

Zvýšte obrat svojho podniku a ponúknite svojim hosťom rastlinné pokrmy!

Ako získať nových zákazníkov? Opýtali sme sa Libora Pozníčka z Rostlinně.cz.

Pro stažení

Nenašli ste čo hľadáte?