Bravčová krkovička sous vide, hubové ragú, kel kučeravý, bylinková strúhanka

  • Čas prípravy
    90 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

Tento recept s hubovým ragú stojí za vyskúšanie.

Ingrediencie
  • Bravčová krkovička 1500 g
  • Thomy Combiflex olej 100 ml
  • Tymian 20g
  • CHEF hubová omáčka 500 ml
  • Šalotka
  • MAGGI zemiakové cesto 400 g
  • Vajce 1 ks
  • Šalotka 100 g
  • Pažítka 20g
  • Kel kučeravý 500 g
  • Petržlenová vňať, trebuľka, ligurček 40 g
  • Biela žemľa 200 g
  • Soľ a čierne korenie
Príprava
  • 1
    Bravčovú krkovičku si pozdĺžne rozrežeme, osolíme a okoreníme čerstvým tymianom a zabalíme do fresh folie na valčeky.
  • 2
    Vložíme do vakuovacích vreciek, zavakuujeme a varíme v sous vide kúpeli na 59° Celzia 75 minút. Po uvarení mäso orestujeme.
  • 3
    Z MAGGI zemiakového cesta si pripravíme podľa návodu malé guľaté halušky, ktoré uvaríme na pare.
  • 4
    Na THOMY Combiflex oleji orestujeme nakrájanú šalotku, pridáme uvarené zemiakové halušky, CHEF hubovú omáčku a nasekanú pažítku. Všetko spoločne prehrejeme.
  • 5
    Bielu žemľu si v konvektomate usušíme a následne spoločne s bylinkami nasekáme na bylinkovú strúhanku.
  • 6
    Krkovičku si obalíme bylinkovou strúhankou, servírujeme s hubovým ragú a kučeravým kelom.
gg banner