Karfiol v bylinkovej tempure, roquefortový dip, jarný šalát
Ingrediencie
- Karfiol 2000 g
- THOMY Combiflex 100 ml
- Ázijská tempura 200 g
- Bylinky (pažítka, petržlen, kôpor) 20 g
- Listy šalátu (frisée, dubový, hlávkový) 2 ks
- Rukola, špenát 200 g
- Reďkovky 2 zväzky
- Olivový olej 100 ml
- CHEF roquefortová omáčka 500 ml
- Soľ a korenie
Príprava
-
1Karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme v osolenej vode.
-
2Nakrájame bylinky, pripravíme tempuru a necháme vychladiť.
-
3Karfiol namáčame do tempury a smažíme na maslovom oleji.
-
4CHEF roquefortovou omáčku použijeme ako studený dip.
-
5Šaláty si natrháme, reďkovky nakrájame, premiešame s olivovým olejom a dochutíme.