Karfiol v bylinkovej tempure, roquefortový dip, jarný šalát

  • Čas prípravy
    60 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

 

Ingrediencie
  • Karfiol 2000 g
  • THOMY Combiflex 100 ml
  • Ázijská tempura 200 g
  • Bylinky (pažítka, petržlen, kôpor) 20 g
  • Listy šalátu (frisée, dubový, hlávkový) 2 ks
  • Rukola, špenát 200 g
  • Reďkovky 2 zväzky
  • Olivový olej 100 ml
  • CHEF roquefortová omáčka 500 ml
  • Soľ a korenie
Príprava
  • 1
    Karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme v osolenej vode.
  • 2
    Nakrájame bylinky, pripravíme tempuru a necháme vychladiť.
  • 3
    Karfiol namáčame do tempury a smažíme na maslovom oleji.
  • 4
    CHEF roquefortovou omáčku použijeme ako studený dip.
  • 5
    Šaláty si natrháme, reďkovky nakrájame, premiešame s olivovým olejom a dochutíme.