Vyprážané rybie hranolky s kôprom a zelerovým pyré

  • Brand
  • Čas prípravy
    30 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

Oživte svoje menu trochu iným spracovaním ryby. Namiesto zemiakovej kaše pripravte zelerové pyré.

Ingrediencie
  • 800 g filiet z bielej ryby
  • 50 ml CHEF Tekutého koncentrátu zeleninového
  • 20 g čerstvého kôpra
  • 200 ml oleja na fritovanie
  • 1000 g zeleru
  • 1000 ml mlieka
  • Soľ
Príprava
  • 1
    Rybie filety nakrájame na dlhšie hranolčeky a posypeme sekaným kôprom. Navlhčíme vodou a obalíme v MAGGI Zlatej obaľovacej zmesi sezam.
  • 2
    Vypražíme do zlatista.
  • 3
    Zeler očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Uvaríme do mäkka vo vode s mliekom.
  • 4
    Uvarený zeler rozmixujeme a dochutíme CHEF Tekutým koncentrátom zeleninovým.
  • 5
    Na tanier rozotrieme zelerové pyré, pridáme rybie hranolky a ozdobíme citrónom a byklinkami.

Tip: Prílohu môžeme zameniť za zemiakovú kašu, alebo iné zeleninové pyré.