Vyprážané rybie hranolky s kôprom a zelerovým pyré
Oživte svoje menu trochu iným spracovaním ryby. Namiesto zemiakovej kaše pripravte zelerové pyré.
Ingrediencie
- 800 g filiet z bielej ryby
- 50 ml CHEF Tekutého koncentrátu zeleninového
- 20 g čerstvého kôpra
- 200 ml oleja na fritovanie
- 1000 g zeleru
- 1000 ml mlieka
- Soľ
Príprava
-
1Rybie filety nakrájame na dlhšie hranolčeky a posypeme sekaným kôprom. Navlhčíme vodou a obalíme v MAGGI Zlatej obaľovacej zmesi sezam.
-
2Vypražíme do zlatista.
-
3Zeler očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Uvaríme do mäkka vo vode s mliekom.
-
4Uvarený zeler rozmixujeme a dochutíme CHEF Tekutým koncentrátom zeleninovým.
-
5Na tanier rozotrieme zelerové pyré, pridáme rybie hranolky a ozdobíme citrónom a byklinkami.
Tip: Prílohu môžeme zameniť za zemiakovú kašu, alebo iné zeleninové pyré.