MAGGI Zlatá obaľovacia zmes sezam 2,6 kg
Vynikajúca obaľovacia zmes na rôzne druhy vyprážaných pokrmov, ktorým dodá chrumkavý obal a lákavú zlatistú farbu so žiarivo bielymi sezamovými semienkami. Pripravované suroviny stačí len namočiť v ľahko osolenej studenej vode, obaliť v zmesi a usmažiť klasicky v olejovom kúpeli alebo v konvektomate.
Od čias, kedy zakladateľ značky MAGGI Julius Maggi prišiel pred viac ako 130 rokmi s víziou chutných a výživných potravín pre všetkých, operuje MAGGI vo viac ako 86 krajinách sveta a neustále inovuje svoje výrobky tak, aby profesionálnym šéfkuchárom pomáhali držať krok s modernými trendmi v stravovaní.
Zmes na obaľovanie so sezamovými semienkami.
| STRÚHANKA 64,6 % (PŠENIČNÁ múka, jedlá soľ, mletá sladká paprika, kvasnice) | 
| modifikovaný kukuričný škrob | 
| SEZAMOVÁ semienka 8 % | 
| sušené VAJCE | 
| jódovaná jedlá soľ (chlorid sodný, jodičnan draselný) | 
| slnečnicový olej | 
| rregulátor kyslosti (kyselina citrónová) | 
| môže obsahovať stopy ARAŠIDOV, ORECHOV, MLIEKA, SÓJE, ZELERU A RÝB | 
| Energie/Energia | 1586 kJ 377 kcal | 
|---|---|
| Tuky | 9,3 g | 
| - z toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny | 2,0 g | 
| Sacharidy | 57,4 g | 
| - z toho cukry | 5,3 g | 
| Vláknina | 7,1 g | 
| Bílkoviny/Bielkoviny | 12,3 g | 
| Sůl/Soľ | 5,25 g | 
SKU výrobku: 12319565
Trvanlivosť: 12 mesiacov
Hmotnosť: 2,6 kg
Krajina výroby: CZ
| LOGISTICKÉ ÚDAJE | Hĺbka | Výška | Šírka | Brutto váha | Netto váha | Počet ks | 
|---|---|---|---|---|---|---|
| Ks | 94 mm | 290 mm | 182 mm | 2,750 kg | 2,600 kg | 1 | 
| Kartón | 396 mm | 292 mm | 187 mm | 11,000 kg | 10,400 kg | 4 | 
| PAL | 1 200 mm | 1 026 mm | 800 mm | 421 kg | 374,400 kg | 144 | 
Skladovanie: Skladujte v suchu, pri izbovej teplote.
Použitie:
- na mäso (hydinové, bravčové, teľacie, apod.), ryby, surimi apod.
- zeleninu (brokolica, karfiol a pod.)
- šampiňóny a lesné huby (najmä hríby)
- syr
Príprava:
Pripravované suroviny stačí len namočiť v ľahko osolenej studenej vode, obaliť v zmesi a usmažiť klasicky v olejovom kúpeli alebo v konvektomate.
DÁVKOVANIE: 235 g suchej zmesi + 1 kg mäsa = 10 porcií; 1 000 g suchej zmesi + 4,2 kg mäsa = 42 porcií; 2 600 g suchej zmesi + 10,9 kg mäsa = 109 porcií (1 porcia = 100 g mäsa).
Výťažnosť:
cca 10,9 kg mäsa / 109 porcií (porcia 100 g)
Tipy na vylepšenie:
Namiesto vody je možné pri obaľovaní použiť mlieko alebo riedke cestíčko.
 
   
   
 
 
 
