MAGGI Zlatá obaľovacia zmes sezam 2,6 kg

Vynikajúca obaľovacia zmes na rôzne druhy vyprážaných pokrmov, ktorým dodá chrumkavý obal a lákavú zlatistú farbu so žiarivo bielymi sezamovými semienkami. Pripravované suroviny stačí len namočiť v ľahko osolenej studenej vode, obaliť v zmesi a usmažiť klasicky v olejovom kúpeli alebo v konvektomate.

Od čias, kedy zakladateľ značky MAGGI Julius Maggi prišiel pred viac ako 130 rokmi s víziou chutných a výživných potravín pre všetkých, operuje MAGGI vo viac ako 86 krajinách sveta a neustále inovuje svoje výrobky tak, aby profesionálnym šéfkuchárom pomáhali držať krok s modernými trendmi v stravovaní.

Zmes na obaľovanie so sezamovými semienkami.

STRÚHANKA 64,6 % (PŠENIČNÁ múka, jedlá soľ, mletá sladká paprika, kvasnice)
modifikovaný kukuričný škrob
SEZAMOVÁ semienka 8 %
sušené VAJCE
jódovaná jedlá soľ (chlorid sodný, jodičnan draselný)
slnečnicový olej
rregulátor kyslosti (kyselina citrónová)
môže obsahovať stopy ARAŠIDOV, ORECHOV, MLIEKA, SÓJE, ZELERU A RÝB
Energie/Energia 1586 kJ 377 kcal
Tuky 9,3 g
- z toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny 2,0 g
Sacharidy 57,4 g
- z toho cukry  5,3 g
Vláknina 7,1 g
Bílkoviny/Bielkoviny 12,3 g
Sůl/Soľ 5,25 g

SKU výrobku:                       12319565

Trvanlivosť:                          12 mesiacov

Hmotnosť:                            2,6 kg          

Krajina výroby:                      CZ

LOGISTICKÉ ÚDAJE

Hĺbka

Výška

Šírka

Brutto váha

Netto váha

Počet ks

Ks

94 mm

290 mm

182 mm

2,750 kg

2,600 kg

1

Kartón

396 mm

292 mm

187 mm

11,000 kg

10,400 kg

4

PAL

1 200 mm

1 026 mm

800 mm

421 kg

374,400 kg

144

 

Skladovanie:  Skladujte v suchu, pri izbovej teplote.

Použitie:

  • na mäso (hydinové, bravčové, teľacie, apod.), ryby, surimi apod.
  • zeleninu (brokolica, karfiol a pod.)
  • šampiňóny a lesné huby (najmä hríby)
  • syr

Príprava:

Pripravované suroviny stačí len namočiť v ľahko osolenej studenej vode, obaliť v zmesi a usmažiť klasicky v olejovom kúpeli alebo v konvektomate.

DÁVKOVANIE: 235 g suchej zmesi + 1 kg mäsa = 10 porcií; 1 000 g suchej zmesi + 4,2 kg mäsa = 42 porcií; 2 600 g suchej zmesi + 10,9 kg mäsa = 109 porcií (1 porcia = 100 g mäsa).

Výťažnosť:

cca 10,9 kg mäsa / 109 porcií (porcia 100 g)

Tipy na vylepšenie:

Namiesto vody je možné pri obaľovaní použiť mlieko alebo riedke cestíčko.