Talianska gulášová polievka
Talianska gulášová polievka s koreňovou zeleninou
Ingrediencie
- 200 ml THOMY Combiflex oleja
- 500 g g hovädzieho krku
- 500 g koreňovej zeleniny
- 500 g zemiakov
- 300 g cibule
- 50 g cesnaku
- 50 g petržlenovej vňate
- Ligurčeka
- 10 g majoránu
- Soľ
- Korenie
Príprava
-
1Zeleninu, zemiaky a hovädzie mäso očistíme a nakrájame na rovnaké kocky.
-
2Na oleji orestujeme cibuľu a koreňovú zeleninu, pridáme mäso a všetko spoločne restujeme.
-
3Pridáme BUITONI Rajčinový pretlak, zalejeme vodou a varíme do zmäknutia mäsa.
-
4Dochutíme prelisovaným cesnakom, majoránom, soľou a korením.
-
5Na záver pridáme nasekanú petržlenovú vňať alebo ligurček.