Španielske kurča s paprikovým ragú

  • Brand
  • Čas prípravy
    60 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10
Španielske baskické kurča s paprikovým ragú, rajčinami a šalviou
Ingrediencie
  • 200 ml olivového oleja
  • 1500 g kuracích stehenných steakov/rezňov
  • 200 g cibule
  • 50 g cesnaku
  • 30 g šalvie
  • Soľ
  • Korenie
Príprava
  • 1
    Kuracie stehenné steaky okoreníme soľou a korením, nasekanou šalviou a orestujeme.
  • 2
    Mäso vyberieme a do panvice pridáme nakrájanú cibuľu a cesnak. Orestujeme a pridáme BUITONI Salsu Peperonata. Krátko prehrejeme.
  • 3
    Orestované kuracie mäso vložíme do gastro nádoby, prilejeme zeleninové ragú a podlejeme troškou vody.
  • 4
    Pečieme domäkka na 170 °C cca 15 minút.

Pečené zemiaky, cestoviny, zeleninový šalát alebo ryža sú vhodnou prílohou.