Španielske kurča s paprikovým ragú
Španielske baskické kurča s paprikovým ragú, rajčinami a šalviou
Ingrediencie
- 200 ml olivového oleja
- 1500 g kuracích stehenných steakov/rezňov
- 200 g cibule
- 50 g cesnaku
- 30 g šalvie
- Soľ
- Korenie
Príprava
-
1Kuracie stehenné steaky okoreníme soľou a korením, nasekanou šalviou a orestujeme.
-
2Mäso vyberieme a do panvice pridáme nakrájanú cibuľu a cesnak. Orestujeme a pridáme BUITONI Salsu Peperonata. Krátko prehrejeme.
-
3Orestované kuracie mäso vložíme do gastro nádoby, prilejeme zeleninové ragú a podlejeme troškou vody.
-
4Pečieme domäkka na 170 °C cca 15 minút.
Pečené zemiaky, cestoviny, zeleninový šalát alebo ryža sú vhodnou prílohou.