Grilovaná mäsová fajita panvica
Grilovaná mäsová fajita panvica s koriandrom
Ingrediencie
- 200 ml THOMY Combiflex oleja
- 750 g kuracích stehenných steakov/rezňov
- 750 g bravčového mäsa
- 50 g mexického korenia fajita
- 100 g koriandra
- 200 g cibule
- 50 g cesnaku
- 1000 g cukety
- 1000 g baklažánu
- 500 g kyslej smotany
- Soľ
- Korenie
Príprava
-
1Kuracie a bravčové mäso nakrájame na rezančeky, okoreníme a sprudka orestujeme.
-
2Cibuľu, cesnak, cuketu a baklažán očistíme, nakrájame na mesiačiky a sprudka orestujeme.
-
3Orestované mäso a zeleninu vložíme do gastro nádoby, prilejeme BUITONI Salsu Peperonatu, okoreníme nasekaným koriandrom a spoločne pečieme na 180 °C cca 10 minút.
-
4Po upečení podávame s kyslou smotanou.
Vhodnou prílohou sú grilované pšeničné placky (tortilly), zeleninový šalát, grilované zemiaky.