Grilovaná mäsová fajita panvica

  • Brand
  • Čas prípravy
    40 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10
Grilovaná mäsová fajita panvica s koriandrom
Ingrediencie
  • 200 ml THOMY Combiflex oleja
  • 750 g kuracích stehenných steakov/rezňov
  • 750 g bravčového mäsa
  • 50 g mexického korenia fajita
  • 100 g koriandra
  • 200 g cibule
  • 50 g cesnaku
  • 1000 g cukety
  • 1000 g baklažánu
  • 500 g kyslej smotany
  • Soľ
  • Korenie
Príprava
  • 1
    Kuracie a bravčové mäso nakrájame na rezančeky, okoreníme a sprudka orestujeme.
  • 2
    Cibuľu, cesnak, cuketu a baklažán očistíme, nakrájame na mesiačiky a sprudka orestujeme.
  • 3
    Orestované mäso a zeleninu vložíme do gastro nádoby, prilejeme BUITONI Salsu Peperonatu, okoreníme nasekaným koriandrom a spoločne pečieme na 180 °C cca 10 minút.
  • 4
    Po upečení podávame s kyslou smotanou.

Vhodnou prílohou sú grilované pšeničné placky (tortilly), zeleninový šalát, grilované zemiaky.