Francúzske ratatouille s bylinkami
Francúzske zeleninové ratatouille s bylinkami
Ingrediencie
- 100 ml olivového oleja
- 500 g cibule
- 500 g cukety
- 500 g baklažánu
- 500 g paprík - mix farieb
- 100 g cesnaku
- 50 g rozmarínu, tymianu, bazalky
- 200 ml bieleho vína
- Soľ
- Korenie
Príprava
-
1Zeleninu očistíme a nakrájame na rovnako veľké kocky.
-
2Na oleji orestujeme nasekaný cesnak a pripravenú zeleninu.
-
3Po orestovaní zastrekneme bielym vínom, pridáme nasekané bylinky a BUITONI Salsu di Pomodoro.
-
4Krátko spoločne prehrejeme a dochutíme soľou a korením.
Vhodnou prílohou je čerstvé biele pečivo alebo pečené zemiaky. Môžeme použiť aj ako prílohu ku grilovaným mäsám, rybám či syrom.