Francúzske ratatouille s bylinkami

  • Brand
  • Čas prípravy
    30 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Francúzske zeleninové ratatouille s bylinkami
Ingrediencie
  • 100 ml olivového oleja
  • 500 g cibule
  • 500 g cukety
  • 500 g baklažánu
  • 500 g paprík - mix farieb
  • 100 g cesnaku
  • 50 g rozmarínu, tymianu, bazalky
  • 200 ml bieleho vína
  • Soľ
  • Korenie
Príprava
  • 1
    Zeleninu očistíme a nakrájame na rovnako veľké kocky.
  • 2
    Na oleji orestujeme nasekaný cesnak a pripravenú zeleninu.
  • 3
    Po orestovaní zastrekneme bielym vínom, pridáme nasekané bylinky a BUITONI Salsu di Pomodoro.
  • 4
    Krátko spoločne prehrejeme a dochutíme soľou a korením.

Vhodnou prílohou je čerstvé biele pečivo alebo pečené zemiaky. Môžeme použiť aj ako prílohu ku grilovaným mäsám, rybám či syrom.