Provensálsky cícer v rajčinovom ragú
Pečený provensálsky cícer v rajčinovom ragú
Ingrediencie
- 100 ml THOMY Combiflex oleja
- 1500 g vareného cíceru
- 500 g koreňovej zeleniny
- 200 g cibule
- 50 g cesnaku
- 300 g kelu
- 30 g provensálskych byliniek
- 400 g mozzarelly
- Soľ
- Korenie
Príprava
-
1Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme koreňovú zeleninu a prelisovaný cesnak.
-
2K orestovanej zelenine pridáme cícer a BUITONI Salsu Fresca con Polpa, dochutíme korením a spoločne krátko dusíme.
-
3Kel vo vriacej osolenej vode blanšírujeme a prekrájame na kúsky.
-
4Kel pridáme k cíceru, vložíme do zapekacej nádoby a pridáme nakrájanú mozzarellu.
-
5Všetko spoločne krátko gratinujeme.
Vhodnou prílohou je čerstvé biele pečivo, ryža alebo pečené zemiaky.