Provensálsky cícer v rajčinovom ragú

  • Brand
  • Čas prípravy
    40 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Pečený provensálsky cícer v rajčinovom ragú
Ingrediencie
  • 100 ml THOMY Combiflex oleja
  • 1500 g vareného cíceru
  • 500 g koreňovej zeleniny
  • 200 g cibule
  • 50 g cesnaku
  • 300 g kelu
  • 30 g provensálskych byliniek
  • 400 g mozzarelly
  • Soľ
  • Korenie
Príprava
  • 1
    Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme koreňovú zeleninu a prelisovaný cesnak.
  • 2
    K orestovanej zelenine pridáme cícer a BUITONI Salsu Fresca con Polpa, dochutíme korením a spoločne krátko dusíme.
  • 3
    Kel vo vriacej osolenej vode blanšírujeme a prekrájame na kúsky.
  • 4
    Kel pridáme k cíceru, vložíme do zapekacej nádoby a pridáme nakrájanú mozzarellu.
  • 5
    Všetko spoločne krátko gratinujeme.

Vhodnou prílohou je čerstvé biele pečivo, ryža alebo pečené zemiaky.