Pošírovaná ryba, jemná rajčinová omáčka

  • Brand
  • Čas prípravy
    40 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10
Pošírovaná biela ryba, jemná rajčinová omáčka s olivami a bylinkami
Ingrediencie
  • 200 ml THOMY Combiflex oleja
  • 1500 g tresky, sumčeka
  • 50 g masla
  • 20 g cesnaku
  • 10 g tymianu
  • 20 g oregana
  • 100 g byliniek (petržlen, pažítka, estragon)
  • 100 g olív zelených a čiernych
  • Soľ
  • Korenie
Príprava
  • 1
    Rybu nakrájame na porcie, osolíme a prudko opečieme na oleji. Ďalej prelievame teplým maslom s bylinkami.
  • 2
    Na panvici orestujeme prelisovaný cesnak, pridáme BUITONI Salsu Fresca con Polpa, nasekané bylinky, olivy a oregano.
  • 3
    Dochutíme soľou, vložíme do omáčky pripravené filety ryby a krátko spoločne prehrejeme.

Ako vhodná príloha sú zemiaky, cestoviny, ryža alebo zeleninové šaláty.