Pošírovaná ryba, jemná rajčinová omáčka
Pošírovaná biela ryba, jemná rajčinová omáčka s olivami a bylinkami
Ingrediencie
- 200 ml THOMY Combiflex oleja
- 1500 g tresky, sumčeka
- 50 g masla
- 20 g cesnaku
- 10 g tymianu
- 20 g oregana
- 100 g byliniek (petržlen, pažítka, estragon)
- 100 g olív zelených a čiernych
- Soľ
- Korenie
Príprava
-
1Rybu nakrájame na porcie, osolíme a prudko opečieme na oleji. Ďalej prelievame teplým maslom s bylinkami.
-
2Na panvici orestujeme prelisovaný cesnak, pridáme BUITONI Salsu Fresca con Polpa, nasekané bylinky, olivy a oregano.
-
3Dochutíme soľou, vložíme do omáčky pripravené filety ryby a krátko spoločne prehrejeme.
Ako vhodná príloha sú zemiaky, cestoviny, ryža alebo zeleninové šaláty.