Jemná tikka masala s rajčinami
Jemná tikka masala s rajčinami a jogurtom
Ingrediencie
- 1500 g kuracích stehenných steakov
- 500 g jogurtu
- 10 g korenia tandori
- 10 g zázvoru
- 100 ml olivového oleja
- 150 g cibule
- 50 g cesnaku
- 250 ml 30% smotany
- Rímska rasca
- Skorica, bobkový list, kardamón, badián
- Soľ
- Korenie
Príprava
-
1Mäso nakrájame na rezančeky a naložíme do marinády z jogurtu, nastrúhaného zázvoru, korenia tandoori a rímskej rasce. Necháme odležať a na oleji orestujeme.
-
2Omáčku si pripravíme nasledovne, na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme BUITONI Salsu Fresca con Polpa a korenie. Spoločne povaríme.
-
3Na záver korenie vyberieme, dochutíme soľou, zjemníme smotanou a premixujeme.
-
4Do omáčky vložíme orestované mäso a prehrejeme.
Vhodnou prílohou je ryža, ryžové rezance alebo chlieb naan.