Milánska hovädzia glejovka s rajčinami

  • Brand
  • Čas prípravy
    180 min
  • Difficulty
    Ťažký
  • Number of servings
    10
Milánska dusená hovädzia glejovka s rajčinami
Ingrediencie
  • 200 ml THOMY Combiflex oleja
  • 1500 g hovädzej glejovky (nožiny)
  • 500 g koreňovej zeleniny
  • 300 g cibule
  • 50 g cesnaku
  • 300 ml červeného vína
  • 50 g rozmarínu a tymianu
  • Soľ
  • Korenie
Príprava
  • 1
    Hovädzie mäso nakrájame na väčšie kusy, okoreníme a na oleji prudko orestujeme.
  • 2
    Do výpeku pridáme nakrájanú cibuľu, koreňovú zeleninu a cesnak a spoločne restujeme. Pridáme nasekané bylinky.
  • 3
    Do základu vložíme BUITONI Rajčinový pretlak a zarestujeme spoločne so zeleninou.
  • 4
    Vložíme orestované mäso a zalejeme červeným vínom. Potom podlejeme vodou alebo vývarom a dusíme domäkka.
  • 5
    Dochutíme soľou a korením.

Vhodnou prílohou je ryža, cestoviny, pečené zemiaky alebo čerstvý chlieb.