Marinované rebrá, šalát z nakladanej zeleniny a grilovaný chlieb
Pečené rebrá sa skvele hodia na každé sviatočné menu, ale chutia celoročne.
Ingrediencie
- Bravčové rebrá 3000 g
- THOMY Kečup jemný 300 g
- Worchesterová omáčka 100 ml
- MAGGI Sójová omáčka 100 ml
- Sézam 20 g
- Cesnak
- Zázvor 20 g
- Nakladaná zelenina (kapusta, uhorky, cibuľa, papriky, feferónky) 1000 g
- THOMY Americká horčica 100 g
- THOMY Combiflex 100 ml
- Petržlenová vňať 50 g
- Chren 200 g
- Chlieb 1 ks
- Soľ a čierne korenie
Príprava
-
1Marinádu pripravíme tak, že do mixéra vložíme THOMY Kečup jemný, prelisovaný cesnak, worchestrovú omáčku, MAGGI sójovú omáčku, nastrúhaný zázvor a sezam a rozmixujeme.
-
2Bravčové rebrá marinujeme v marináde najlepšie 24 hodín. Potom mäso vložíme do gastronádoby a pomaly pečieme na 130 ° C cca 5 hodín.
-
3THOMY Combiflex s horčicou rozmixujeme. Do takto pripraveného dresingu pridáme nakrájanú nakladanú zeleninu a premiešame. Necháme odležať.
-
4Rebrá na záver gratiujeme v Salamandri, pridáme zeleninu a opečený chlieb.
Tip: Pre rýchlejšiu úpravu môžeme rebrá pred pečením uvariť na pare do mäkka v konvektomate.