Marinované rebrá, šalát z nakladanej zeleniny a grilovaný chlieb

  • Čas prípravy
    120 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10

Pečené rebrá sa skvele hodia na každé sviatočné menu, ale chutia celoročne.

Ingrediencie
  • Bravčové rebrá 3000 g
  • THOMY Kečup jemný 300 g
  • Worchesterová omáčka 100 ml
  • MAGGI Sójová omáčka 100 ml
  • Sézam 20 g
  • Cesnak
  • Zázvor 20 g
  • Nakladaná zelenina (kapusta, uhorky, cibuľa, papriky, feferónky) 1000 g
  • THOMY Americká horčica 100 g
  • THOMY Combiflex 100 ml
  • Petržlenová vňať 50 g
  • Chren 200 g
  • Chlieb 1 ks
  • Soľ a čierne korenie
Príprava
  • 1
    Marinádu pripravíme tak, že do mixéra vložíme THOMY Kečup jemný, prelisovaný cesnak, worchestrovú omáčku, MAGGI sójovú omáčku, nastrúhaný zázvor a sezam a rozmixujeme.
  • 2
    Bravčové rebrá marinujeme v marináde najlepšie 24 hodín. Potom mäso vložíme do gastronádoby a pomaly pečieme na 130 ° C cca 5 hodín.
  • 3
    THOMY Combiflex s horčicou rozmixujeme. Do takto pripraveného dresingu pridáme nakrájanú nakladanú zeleninu a premiešame. Necháme odležať.
  • 4
    Rebrá na záver gratiujeme v Salamandri, pridáme zeleninu a opečený chlieb.

Tip: Pre rýchlejšiu úpravu môžeme rebrá pred pečením uvariť na pare do mäkka v konvektomate.