Sladká rajčinová polievka, ravioly s crème frâiche, grilovaná čakanka a bazalkový olej

  • Brand
  • Čas prípravy
    45 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

Rajčinová polievka, ako ju nepoznáme. Ravioly s crème fraîche, grilovanou čakankou a bazalkovým olejom na záver!

Ingrediencie
  • 200 g šalotky
  • 100 ml CHEF Tekutého koncentrátu zeleninového
  • 200 g múky na cestoviny (semola, farina)
  • 10 ks vajec (žĺtkov)
  • 500 g crème frâiche
  • 3 ks čakanky
  • 100 ml THOMY Combiflexu
  • 100 g bazalky
  • 100 ml olivového oleja
  • Soľ a čierne korenie
Príprava
  • 1
    Na oleji THOMY Combiflexu orestujeme nakrájanú šalotku, pridáme BUITONI Salsu Fresca con Polpa a orestujeme.
  • 2
    Zalejeme vodou a dochutíme CHEF Tekutým koncentrátom zeleninovým. Krátko povaríme a rozmixujeme.
  • 3
    Z múky a žĺtkov vypracujeme cesto na ravioly. Bazalku nasekáme a premiešame s crème fraîche. Naplníme ravioly a uvaríme ich v osolenej vode.
  • 4
    Čakanku ugrilujeme na oleji THOMY Combiflexu.
  • 5
    Bazalku a olivový olej zmixujeme a precedíme.
  • 6
    Rajčinovú polievku podávame s raviolami a grilovanou čakankou. Pokvapkáme bazalkovým olejom.

Tip: Do základu polievky a pre sladšiu chuť môžeme použiť THOMY Kečup jemný.