Hovädzí roastbeef, šalát z melónu a omáčka z čierneho korenia

  • Čas prípravy
    120 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10

Nebojte sa kombinovať! Roastbeef s pikantnou omáčkou z čierneho korenia a šalátom z vodného melónu je neprekonateľné trio, ktoré si právom získa všetky vaše sympatie. Osviežujúce, výrazné a jednoducho dokonalé!

Ingrediencie
  • 1800 g hovädzej roštenky
  • 200 ml worcesteru
  • 100 ml sójovej omáčky
  • 200 g THOMY Americkej horčice
  • 100 ml THOMY Combiflexu
  • 2000 g vodného melónu
  • 300 g čiernych olív
  • 2 zväzky jarnej cibuľky
  • 500 g syra feta
  • 50 g zeleného korenia v náleve
  • 500 ml smotany 30%
  • Soľ a korenie
Príprava
  • 1
    Roštenku si očistíme, nasolíme a okoreníme.
  • 2
    Horčicu, sójovú a worcesterovú omáčku si spoločne premiešame. Do vzniknutej marinády naložíme mäso a necháme ho v nej 24 hodín.
  • 3
    Mäso vytiahneme z marinády a prudko opečieme. Vložíme do konvektomatu a pečieme s pomocou sondy na 53° Celsia.
  • 4
    Melón si nakrájame, pridáme nasekanú jarnú cibuľku, čierne olivy a syr.
  • 5
    Do vopred pripraveného CHEF Bratenjus pridáme zelené korenie s nálevom, zjemníme smotanou a spoločne prevaríme.