Hovädzí roastbeef, šalát z melónu a omáčka z čierneho korenia
Nebojte sa kombinovať! Roastbeef s pikantnou omáčkou z čierneho korenia a šalátom z vodného melónu je neprekonateľné trio, ktoré si právom získa všetky vaše sympatie. Osviežujúce, výrazné a jednoducho dokonalé!
Ingrediencie
- 1800 g hovädzej roštenky
- 200 ml worcesteru
- 100 ml sójovej omáčky
- 200 g THOMY Americkej horčice
- 100 ml THOMY Combiflexu
- 2000 g vodného melónu
- 300 g čiernych olív
- 2 zväzky jarnej cibuľky
- 500 g syra feta
- 50 g zeleného korenia v náleve
- 500 ml smotany 30%
- Soľ a korenie
Príprava
-
1Roštenku si očistíme, nasolíme a okoreníme.
-
2Horčicu, sójovú a worcesterovú omáčku si spoločne premiešame. Do vzniknutej marinády naložíme mäso a necháme ho v nej 24 hodín.
-
3Mäso vytiahneme z marinády a prudko opečieme. Vložíme do konvektomatu a pečieme s pomocou sondy na 53° Celsia.
-
4Melón si nakrájame, pridáme nasekanú jarnú cibuľku, čierne olivy a syr.
-
5Do vopred pripraveného CHEF Bratenjus pridáme zelené korenie s nálevom, zjemníme smotanou a spoločne prevaríme.