Trhaný listový šalát s GARDEN GOURMET® Vegánskymi kúsky a s dresingom vinaigrette

  • Brand
  • Čas prípravy
    30 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

 

Ingrediencie
  • 5 ks listového šalátu (frisée, dubový, rímsky, endívia)
  • 200 g rukoly
  • 100 g tretinového cukru
  • 100 ml THOMY Combiflexu
  • 100 ml balzamikového bílého octa
  • 200 ml olivového oleja
  • 500 g cherry paradajok
  • 500 g jahod
  • Soľ a čierne korenie
Príprava
  • 1
    GARDENGOURMET® Vegánske kúsky orestujeme na oleji.
  • 2
    Šalát umyjeme, natrháme a premiešame s rukolou a nakrájanými cherry paradajkami.
  • 3
    Ocot, olej a trstinový cukor vložíme do mixéra a vymixujeme v emulzii, dochutíme soľou.
  • 4
    Šalát premiešame s dresinkom, pridáme nakrájané jahody a GARDEN GOURMET® Vegánske kúsky.