Trhaný listový šalát s GARDEN GOURMET® Vegánskymi kúsky a s dresingom vinaigrette
Ingrediencie
- 5 ks listového šalátu (frisée, dubový, rímsky, endívia)
- 200 g rukoly
- 100 g tretinového cukru
- 100 ml THOMY Combiflexu
- 100 ml balzamikového bílého octa
- 200 ml olivového oleja
- 500 g cherry paradajok
- 500 g jahod
- Soľ a čierne korenie
Príprava
-
1GARDENGOURMET® Vegánske kúsky orestujeme na oleji.
-
2Šalát umyjeme, natrháme a premiešame s rukolou a nakrájanými cherry paradajkami.
-
3Ocot, olej a trstinový cukor vložíme do mixéra a vymixujeme v emulzii, dochutíme soľou.
-
4Šalát premiešame s dresinkom, pridáme nakrájané jahody a GARDEN GOURMET® Vegánske kúsky.