Nestlé Professional hírek újdonságok

Novinky

Nechajte sa inšpirovať novinkami zo sveta kulinárstva a kávy.
Veganuary 2021

Je Váš podnik pripravený využiť potenciál vegánskeho januára naplno?

Január je mesiac, kedy nešetríme predsavzatiami. Po bohatých vianočných a novoročných hostinách nejeden gurmán rieši zvýšenú váhu alebo zdravotné problémy. Január je tiež ten najlepší čas na zmenu stravovacích návykov. Ako doma, tak aj v reštaurácii. Hlavným lákadlom vašej úspešnej ponuky sa tak stane jedálny lístok s výberom vegánskych a vegetariánskych jedál. „Veganuary“, január bez živočíšnych produktov, je trend silnejúci každým rokom. Tento rok ho podporí kampaň Veggie Challenge , ktorú pripravil ProVeg v spolupráci s Garden Gourmet.  

Rady Jak Promovat Rostlinne Prod

Propagácia rastlinného menu

Výrobky na rastlinnej báze, sú na trhu už nejakú dobu, takže mnohí z vašich klientov o nich už pravdepodobne počuli. Toto rastúce povedomie (a v niektorých prípadoch i preferencie) vám uľahčia propagáciu nových receptov. Tu je niekoľko nápadov, ktoré vám pomôžu úspešne zaradiť rastlinné pokrmy i nápoje do vašej ponuky.

Šest Kroků K Úspěchu!

Šesť krokov k úspechu!

Ako úspešne zaradiť rastlinné jedlo do vášho menu. Šesť krokov k úspechu!

Vegani, vegetariáni - Zákazníci Nové Generace

Vegetarián, vegán - zákazníci novej generácie

Čo jedia flexitariáni, vegetariáni a vegáni... 

Rostlinná strava

Zvýšte obrat svojho podniku a ponúknite svojim hosťom rastlinné pokrmy!

Ako získať nových zákazníkov? Opýtali sme sa Libora Pozníčka z Rostlinně.cz.

Sandwich with  ham

Rastlinná alebo živočíšna strava

Zoznámte sa s najčastejšími dôvodmi a argumentmi, ktoré ich k pestrejšiemu jedálničku vedú.

Zdravé stravování

Pozrite sa bližšie na zdravé stravovanie a dostatočný príjem proteínov

Aj vegetariánske a vegánske jedlá sú bohaté na proteíny a poskytujú plnohodnotnú výživu.

Vedeli ste že, telo potrebuje 22 rôznych aminokyselín, pričom 9 z nich získava zo stravy?

Alebo že, človek potrebuje 0,8 g proteínu na každý kg telesnej hmotnosti (asi 50 gramov na osobu vážiacu 60 kg).

Sensational burger - Garden Gourmet

Kto sú zákazníci, preferujúci bezmäsité pokrmy?

Vegán alebo vegetarián? Zistite viac o zákazníkoch novej generácie.

Jak Uspesne Zaradit Rostlinne Jidlo Do Vaseho Menu Sest Kroku K Uspechu

Ako úspešne zaradiť rastlinné jedlo do vášho menu

Zákazníci vo vašom okolí už určite alternatívy mäsa vyhľadávajú, musíte im dať vedieť, že ich ponúkate. K prilákaniu pozornosti k novej ponuke zvážte špeciálne označenie reštaurácie a/alebo využitie sociálnych médií...

Pro stažení

Nenašli ste čo hľadáte?