Francúzsky koláč quiche, roquefortová náplň, listový špenát, vlašské orechy, crumble z panchetty

  • Čas prípravy
    90 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10

.

Ingrediencie
  • Maslo
  • Hladká múka
  • Vlažná voda
  • Soľ
  • Špenát listový
  • Vlašské orechy
  • CHEF roquefortová omáčka
  • Vajce
  • Panchetta
  • Soľ a čierne korenie
Príprava
  • 1
    Z masla, múky, vody a štipky soli si pripravíme hladké cesto. Cesto necháme odpočinúť v chladničke.
  • 2
    Špenát si orestujeme spoločne s orechmi, prilejeme CHEF roquefortovú omáčku a krátko prehrejeme. Po miernom vychladení primiešame vajce.
  • 3
    Cesto si vyvaľkáme na veľkosť formy. Prepichneme vidličkou a nalejeme pripravenú zmes.
  • 4
    Vložíme do konvektomatu a pečieme na 185° Celzia cca. 45 minút do zlatista.
  • 5
    Pancettu si orestujeme do chrumkava, osušíme papierom a prekrojíme na malé kúsky.
  • 6
    Quiche servírujeme horúci s crumblom z pancetty alebo môžeme podávať aj za studena.
GG banner