Vichyssoise z mladého pórku a uhoriek

  • Čas prípravy
    40 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Lahodná chuť, jemná vôňa a príjemné osvieženie - to všetko sa ukrýva v našom recepte na jedinečnú pórkovú polievku, ktorá sa stane hviezdou (nielen) letného menu.
Ingrediencie
  • Pórik 1000 g
  • Uhorky 500 g
  • Thomy combiflex 100 ml
  • Smotana kyslá 300 g
  • Muškátový kvet 5 g
  • CHEF zeleninový koncentrát 100 ml
  • Soľ a čierne korenie
Príprava
  • 1
    Pórik si očistíme, nakrájame a orestujeme na oleji.
  • 2
    Pridáme nakrájané šalátové uhorky, muškátový kvet, kyslú smotanu a všetko rozmixujeme.
  • 3
    Dochutíme koncentrátom a servírujeme vychladené.