Vegánsky segedínsky guláš a karlovarská knedľa
.
Ingrediencie
- 800 g kvasená kapusta
- 10 g šalotka
- 250 ml rastlinna smotana
- 5 g bobkový list
- 5 g červená paprika údená
- 0,10 l THOMY combiflex olej
- 15 g Soľ
- 5 g Wiberg korenie farebné drvené
- 1500 g karlovarská knedľa
- 4 g výhonky hrášku
Príprava
-
1Kyslú kapustu si premyjeme pod tečúcou vodou a nakrájame na menšie slíže. Na panvici si zohrejeme olej, orestujeme na jemno nakrájanú šalotku, pridáme kvasenú kapustu, poprášime paprikou a dobre premiešame.
-
2Pridáme garden gourmet vegánské rezančeky, a spolu podusíme. Opatrne vmiešame smotanu, poprípade zriedime vodou a môžeme servírovať.
-
3Karlovarskú knedľu si nakrájame na vhodné porcie a z oboch strán opečieme na troche oleja. Zdobíme výhonkami hrášku