Vegánsky segedínsky guláš a karlovarská knedľa

  • Brand
  • Čas prípravy
    60 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10
.
Ingrediencie
  • 800 g kvasená kapusta
  • 10 g šalotka
  • 250 ml rastlinna smotana
  • 5 g bobkový list
  • 5 g červená paprika údená
  • 0,10 l THOMY combiflex olej
  • 15 g Soľ
  • 5 g Wiberg korenie farebné drvené
  • 1500 g karlovarská knedľa
  • 4 g výhonky hrášku
Príprava
  • 1
    Kyslú kapustu si premyjeme pod tečúcou vodou a nakrájame na menšie slíže. Na panvici si zohrejeme olej, orestujeme na jemno nakrájanú šalotku, pridáme kvasenú kapustu, poprášime paprikou a dobre premiešame.
  • 2
    Pridáme garden gourmet vegánské rezančeky, a spolu podusíme. Opatrne vmiešame smotanu, poprípade zriedime vodou a môžeme servírovať.
  • 3
    Karlovarskú knedľu si nakrájame na vhodné porcie a z oboch strán opečieme na troche oleja. Zdobíme výhonkami hrášku