Jarné ragú s brokolicou, zemiakovými haluškami a GARDEN GOURMET® Vegánskymi rezančekmi

  • Brand
  • Čas prípravy
    30 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

Sezónny recept, ktorý chutí aj bez mäsa.

Ingrediencie
  • 100 ml THOMY Combiflex oleja
  • 2 zväzky jarnej cibuľky
  • 500 g brokolice
  • 500 g šampiňónov
  • 100 ml sójovej omáčky
  • 1000 ml rastlinnej smotany
  • 1500 g zemiakových gnocchi
  • Soľ a korenie
Príprava
  • 1
    Na oleji orestujeme GARDEN GOURMET® Vegánske rezančeky, pridáme nakrájanú jarnú cibuľku, šampiňóny, zblanšírované ružičky brokolice a spoločne restujeme.
  • 2
    Prilejeme sójovú omáčku, smotanu a krátko prevaríme.
  • 3
    Podávame s uvarenými zemiakovými gnocchi alebo ryžou.