Talianske „čevapčiči“
Talianske „čevapčiči“ s rajčinovou omáčkou a bylinkami
Ingrediencie
- 1500 g mletého mäsa - mix
- 200 g cibule
- 50 g cesnaku
- 50 g petržlenovej vňate
- 1 ks vajca
- 50 g saturejky
- Soľ
Príprava
-
1Mleté mäso spojíme s nasekanou cibuľou, prelisovaným cesnakom, nasekanou petržlenovou vňaťou a saturejkou. Dosolíme a vytvoríme valčeky.
-
2Do gastro nádoby nalejeme polovicu BUITONI Suga Fino Di Pomodoro, pridáme valčeky z mletého mäsa a pridáme zvyšok BUITONI Suga Fino Di Pomodoro.
-
3Pečieme v konvektomate na 170 °C približne 40 minút.
Vhodnou prílohou sú varené alebo pečené zemiaky, zeleninový šalát alebo čerstvé svetlé pečivo.