Talianske „čevapčiči“

  • Brand
  • Čas prípravy
    60 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10
Talianske „čevapčiči“ s rajčinovou omáčkou a bylinkami
Ingrediencie
  • 1500 g mletého mäsa - mix
  • 200 g cibule
  • 50 g cesnaku
  • 50 g petržlenovej vňate
  • 1 ks vajca
  • 50 g saturejky
  • Soľ
Príprava
  • 1
    Mleté mäso spojíme s nasekanou cibuľou, prelisovaným cesnakom, nasekanou petržlenovou vňaťou a saturejkou. Dosolíme a vytvoríme valčeky.
  • 2
    Do gastro nádoby nalejeme polovicu BUITONI Suga Fino Di Pomodoro, pridáme valčeky z mletého mäsa a pridáme zvyšok BUITONI Suga Fino Di Pomodoro.
  • 3
    Pečieme v konvektomate na 170 °C približne 40 minút.

Vhodnou prílohou sú varené alebo pečené zemiaky, zeleninový šalát alebo čerstvé svetlé pečivo.