Rajčinová polievka s bielou fazuľou

  • Brand
  • Čas prípravy
    30 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Milánska rajčinová polievka s bielou fazuľou Cannellini
Ingrediencie
  • 100 ml THOMY Combiflex oleja
  • 1000 g koreňovej zeleniny
  • 500 g fazule Cannellini
  • 50 g cesnaku
  • 50 g bazalky
  • Soľ
  • Korenie
Príprava
  • 1
    Na oleji orestujeme očistenú a nakrájanú koreňovú zeleninu. Pridáme nasekaný cesnak a bazalku.
  • 2
    Zalejeme BUITONI Sugom Fino Di Pomodoro a spoločne varíme do zmäknutia zeleniny. Môžeme podliať vodou alebo zeleninovým vývarom.
  • 3
    Polievku rozmixujeme a prehrejeme.
  • 4
    Dochutíme soľou a korením podľa potreby.
  • 5
    Do polievky ako vložku môžeme pridať uvarené fazule Cannellini alebo krutóny.