Gratinované kuracie enchiladas tortilly
Gratinované kuracie enchiladas tortilly
Ingrediencie
- 100 ml THOMY Combiflex oleja
- 1000 g kuracieho stehenného mäsa
- 200 g cibule
- 300 g ryže
- 50 g koriandru
- 30 g mexického korenia
- 10 ks pšeničných tortíll
- 500 g cheddar syra
- Soľ
- Korenie
Príprava
-
1Kuracie stehenné mäso namelieme na hrubší priemer.
-
2Cibuľu olúpeme, nasekáme najemno a orestujeme na oleji. Potom pridáme namleté mäso a orestujeme.
-
3Ryžu uvaríme al dente.
-
4Kuraciu zmes dochutíme nasekaným koriandrom, mexickým korením a soľou.
-
5Do zmesi vložíme uvarenú ryžu a spoločne s polovicou množstva BUITONI Suga Fino Di Pomodoro krátko povaríme.
-
6Tortilly naplníme zmesou, zabalíme a vložíme do gastro nádoby.
-
7Naplnené tortilly zalejeme zvyškom BUITONI Sugo Fino Di Pomodoro a posypeme cheddarom.
-
8Pečieme pri teplote 170 °C približne 20 minút.