Plant-based club sendvič s trhaným mäsom
Tento recept je skvelým pokrmom na obed. S dymovým pikantným nádychom, vyváženými sviežimi chuťami a žiarivými farbami.
Ingrediencie
Trhané
- Dymová/údená soľ
- Olej
Madras karí majonéza
- 200 ml veganskej majonézy
- 50 g mangového chutney
- 20 g nakladané zmesi z chilli a limety
- 1 lžička Madras kari prášku
Sendvič
- 20 ks sendvičového chleba
- 150 g uhoriek
- 3 ks paradajok
- 100 g červené cibule
- 150 g ľadového šalátu
- 5 ks varených vajec
Príloha
- 500 g hranolčekov alebo 200 g zemiakových chipsov
Príprava
-
1Na panvici s olejom osmažíme GARDEN GOURMET® Sensational™ trhané a osolíme dymovou soľou.
-
2Zmiešame vegánsku majonézu s nasekaným mangom, nakladaným chilli/lime a madraským karí práškom.
-
3Nakrájame a pripravíme všetku zeleninu.
-
4Opečieme chlieb, zostavíme club sendvič a pridáme prílohu.
Zmiešame GARDEN GOURMET® Sensational™ trhané s karí omáčkou.
Pre zdravší variant podávame so zeleninovou zmesou.