Plant-based club sendvič s trhaným mäsom

  • Brand
  • Čas prípravy
    30 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Tento recept je skvelým pokrmom na obed. S dymovým pikantným nádychom, vyváženými sviežimi chuťami a žiarivými farbami.
Ingrediencie
Trhané
  • Dymová/údená soľ
  • Olej
Madras karí majonéza
  • 200 ml veganskej majonézy
  • 50 g mangového chutney
  • 20 g nakladané zmesi z chilli a limety
  • 1 lžička Madras kari prášku
Sendvič
  • 20 ks sendvičového chleba
  • 150 g uhoriek
  • 3 ks paradajok
  • 100 g červené cibule
  • 150 g ľadového šalátu
  • 5 ks varených vajec
Príloha
  • 500 g hranolčekov alebo 200 g zemiakových chipsov
Príprava
  • 1
    Na panvici s olejom osmažíme GARDEN GOURMET® Sensational™ trhané a osolíme dymovou soľou.
  • 2
    Zmiešame vegánsku majonézu s nasekaným mangom, nakladaným chilli/lime a madraským karí práškom.
  • 3
    Nakrájame a pripravíme všetku zeleninu.
  • 4
    Opečieme chlieb, zostavíme club sendvič a pridáme prílohu.

Zmiešame GARDEN GOURMET® Sensational™ trhané s karí omáčkou.

Pre zdravší variant podávame so zeleninovou zmesou.