Hydinová krémová polievka s reďkovkami a bylinkovou tarhoňou

  • Čas prípravy
    45 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10

Netradičné ľahká krémová polievka, ktorá je oživená tarhoňou, bylinkami a reďkovkami.

Ingrediencie
  • MAGGI Slepačí vývar 40 g
  • Reďkovky 500 g
  • Smotana 200 ml
  • Kuracie prsia 500 g
  • Hladká múka 200 g
  • Tarhoňa 100 g
  • Pažítka 20 g
  • soľ
Príprava
  • 1
    Kuracie prsia uvaríme vo vode s MAGGI čírym slepačím vývarom.
  • 2
    Mäso po uvarení vyberieme a vývar zahustíme, zjemníme smotanou.
  • 3
    V osolenej vode uvaríme tarhoňu. Nasekáme pažítku a premiešame.
  • 4
    Mäso orestujeme, nakrájame reďkovky a servírujeme s bylinkovou tarhoňou.

Tip šéfkuchára: Ak chceme ľahšiu verziu polievky, môžeme krém pripraviť pomocou espuma fľaše.