Hydinová krémová polievka s reďkovkami a bylinkovou tarhoňou
Netradičné ľahká krémová polievka, ktorá je oživená tarhoňou, bylinkami a reďkovkami.
Ingrediencie
- MAGGI Slepačí vývar 40 g
- Reďkovky 500 g
- Smotana 200 ml
- Kuracie prsia 500 g
- Hladká múka 200 g
- Tarhoňa 100 g
- Pažítka 20 g
- soľ
Príprava
-
1Kuracie prsia uvaríme vo vode s MAGGI čírym slepačím vývarom.
-
2Mäso po uvarení vyberieme a vývar zahustíme, zjemníme smotanou.
-
3V osolenej vode uvaríme tarhoňu. Nasekáme pažítku a premiešame.
-
4Mäso orestujeme, nakrájame reďkovky a servírujeme s bylinkovou tarhoňou.
Tip šéfkuchára: Ak chceme ľahšiu verziu polievky, môžeme krém pripraviť pomocou espuma fľaše.