Vegánska fašírka ​s mladým hráškom

  • Čas prípravy
    40 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10
GARDEN GOURMET® Vegánska fašírka ​s mladým hráškom, zemiakovou kašou a vínnou omáčkou
Ingrediencie
  • 500 g hrášku
  • 50 g cesnaku
  • 2000 g zemiakov
  • 200 ml rastlinnej smotany
  • 500 ml zeleninového demi glace
  • 500 ml červeného vína
  • 20 g tymianu
  • 200 ml olivového oleja
  • Soľ
Príprava
  • 1
    No olivovom oleji orestujeme prelisovaný cesnak a pridáme hrášok. Krátko podusíme a dochutíme soľou.
  • 2
    Zemiaky ošúpeme a uvaríme do mäkka. Prešľaháme a zjemníme smotanou.
  • 3
    GARDEN GOURMET® fašírky opečieme do zlatista.
  • 4
    Červené víno v hrnci spoločne s tymianom necháme zovrieť, pridáme zeleninový demi glace a krátko spoločne zredukujeme.​