Bagetka s Vunou, šalátom a olivovou tapenádou

  • Brand
  • Čas prípravy
    30 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Bagetka s vegánskou Vunou, listami šalátu, čerstvou zeleninou a olivovou tapenádou
Ingrediencie
  • 10 ks cereálnych bagetiek
  • 2 ks listového šalátu
  • 200 g červenej cibule
  • 200 g paradajok
  • 200 g šalátovej uhorky
  • 300 g zelených a čiernych olív
  • 150 g sušených paradajok v oleji
  • 50 g petržlenovej vňate
  • 100 ml olivového oleja
  • Soľ
Príprava
  • 1
    Olivy spoločne so sušenými paradajkami a petržlenom rozmixujeme na jemnú tapenádu.
  • 2
    Bagetky rozkrojíme a potrieme tapenádou z oboch strán.
  • 3
    Naukladáme umyté listy šalátu, nakrájané uhorky, plátky paradajok a červenej cibule.
  • 4
    GARDEN GOURMET® Vunu premiešame s olivovým olejom a vložíme do bagety.