Bagetka s Vunou, šalátom a olivovou tapenádou
Bagetka s vegánskou Vunou, listami šalátu, čerstvou zeleninou a olivovou tapenádou
Ingrediencie
- 10 ks cereálnych bagetiek
- 2 ks listového šalátu
- 200 g červenej cibule
- 200 g paradajok
- 200 g šalátovej uhorky
- 300 g zelených a čiernych olív
- 150 g sušených paradajok v oleji
- 50 g petržlenovej vňate
- 100 ml olivového oleja
- Soľ
Príprava
-
1Olivy spoločne so sušenými paradajkami a petržlenom rozmixujeme na jemnú tapenádu.
-
2Bagetky rozkrojíme a potrieme tapenádou z oboch strán.
-
3Naukladáme umyté listy šalátu, nakrájané uhorky, plátky paradajok a červenej cibule.
-
4GARDEN GOURMET® Vunu premiešame s olivovým olejom a vložíme do bagety.