Zemiakové gnocchi v rajčinovej omáčke

  • Brand
  • Čas prípravy
    30 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Zemiakové gnocchi v jemnej rajčinovej omáčke s cuketou, slaninou a bylinkami.
Ingrediencie
  • 2000 g zemiakových gnocchi
  • 500 g cukety
  • 500 g sušenej slaniny
  • 100 g masla
  • 100 g pecorina (talianského syra)
  • 50 g bazalky
  • Soľ
  • Korenie
Príprava
  • 1
    Gnocchi uvaríme v osolenej vode domäkka.
  • 2
    V panvici pomaly restujeme nakrájanú slaninu, aby nám pustila tuk. Pridáme nakrájanú cuketu a orestujeme spoločne.
  • 3
    Pridáme BUITONI Sugo Rustico Di Pomodoro, listy čerstvej bazalky a gnocchi.
  • 4
    Spoločne krátko povaríme, zjemníme maslom a posypeme strúhaným ovčím syrom pecorino.