Wrap z červenej repy s GARDEN GOURMET® Vunou, žltou repou a coleslawom
Wrap z červenej repy s vegánskou GARDEN GOURMET® Vunou, marinovanou žltou repou a coleslaw šalátom
Ingrediencie
- 300 g THOMY Vegánskej majonézy
- 1000 g žltej repy
- 200 g mrkvy
- 10 ks tortíll z červenej repy
- 200 g rukoly
- 50 g kapár
- 50 g kôpru
- 2 ks citrónov
- 200 ml jablkového octu
- 100 g cukru
- 2 ks korenia klinček, badián, kardamóm
- Soľ a korenie
Príprava
-
1POSTUP WRAP:
-
2THOMY Vegánsku omáčku dochutíme citrónovou kôrou a nasekaným kôprom, premiešame a navrstvíme na repnú tortillu.
-
3Pridáme umytú rukolu, vegánsku GARDEN GOURMET® Vunu a kapary.
-
4Zarolujeme a rozkrojíme.
-
5POSTUP MARINOVANÁ REPA:
-
6Žltú repu očistíme na japonskej mandolíne a vytvoríme dlhé pláty. Nožom zrežeme.
-
7Z vody, jablkového octu, cukru a korenia pripravíme rôsol, s ktorým pláty zalejeme a zavákuujeme.
-
8Necháme marinovať v chlade cca 4 hodiny.
-
9POSTUP COLESLAW ZO ŽLTEJ REPY:
-
10Repu očistíme a nakrájame na mandolíne na tenké plátky, potom prekrájame nožom na širšie rezančeky.
-
11Očistíme mrkvu a nakrájame na julienne rezančeky.
-
12Pridáme THOMY Vegánsku omáčku, soľ a citrónovú šťavu a spoločne premiešame.
-
13Necháme odležať v chlade.