Wrap z červenej repy s GARDEN GOURMET® Vunou, žltou repou a coleslawom

  • Brand
  • Čas prípravy
    60 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10
Wrap z červenej repy s vegánskou GARDEN GOURMET® Vunou, marinovanou žltou repou a coleslaw šalátom
Ingrediencie
  • 300 g THOMY Vegánskej majonézy
  • 1000 g žltej repy
  • 200 g mrkvy
  • 10 ks tortíll z červenej repy
  • 200 g rukoly
  • 50 g kapár
  • 50 g kôpru
  • 2 ks citrónov
  • 200 ml jablkového octu
  • 100 g cukru
  • 2 ks korenia klinček, badián, kardamóm
  • Soľ a korenie
Príprava
  • 1
    POSTUP WRAP:
  • 2
    THOMY Vegánsku omáčku dochutíme citrónovou kôrou a nasekaným kôprom, premiešame a navrstvíme na repnú tortillu.
  • 3
    Pridáme umytú rukolu, vegánsku GARDEN GOURMET® Vunu a kapary.
  • 4
    Zarolujeme a rozkrojíme.
  • 5
    POSTUP MARINOVANÁ REPA:
  • 6
    Žltú repu očistíme na japonskej mandolíne a vytvoríme dlhé pláty. Nožom zrežeme.
  • 7
    Z vody, jablkového octu, cukru a korenia pripravíme rôsol, s ktorým pláty zalejeme a zavákuujeme.
  • 8
    Necháme marinovať v chlade cca 4 hodiny.
  • 9
    POSTUP COLESLAW ZO ŽLTEJ REPY:
  • 10
    Repu očistíme a nakrájame na mandolíne na tenké plátky, potom prekrájame nožom na širšie rezančeky.
  • 11
    Očistíme mrkvu a nakrájame na julienne rezančeky.
  • 12
    Pridáme THOMY Vegánsku omáčku, soľ a citrónovú šťavu a spoločne premiešame.
  • 13
    Necháme odležať v chlade.