GARDEN GOURMET® Vegánske kúsky a zeleninové zemiaky

  • Brand
  • Čas prípravy
    40 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10
.
Ingrediencie
  • 0,10 l THOMY combiflex olej
  • 800 g Bonduelle Versailles zeleninová zmes
  • 800 g McCain polené parisienky so šupkou
  • 5 g mletá červená paprika
  • 20 g CHEF Demi glace
  • 5 g soľ
  • 25 g korenie farebné drvené
  • 200 g miešaný listový šalát
  • 0,10 l aceto malinové
Príprava
  • 1
    Na panvičke si zohrejeme olej. Pridáme parisien zemiaky, zeleninovú zmes, vegan kúsky a spolu dobre premiešame
  • 2
    Podľa návodu na obale pripravíme základnú hnedú omáčku demi glace ktorou podlejeme pripravenú zmes. Ochutíme červenou paprikou a necháme spolu povariť.
  • 3
    Listový šalát si dochutíme malinovým acetom a servírujeme spolu so zemiakmi.