GARDEN GOURMET® Vegánske kúsky a zeleninové zemiaky
.
Ingrediencie
- 0,10 l THOMY combiflex olej
- 800 g Bonduelle Versailles zeleninová zmes
- 800 g McCain polené parisienky so šupkou
- 5 g mletá červená paprika
- 20 g CHEF Demi glace
- 5 g soľ
- 25 g korenie farebné drvené
- 200 g miešaný listový šalát
- 0,10 l aceto malinové
Príprava
-
1Na panvičke si zohrejeme olej. Pridáme parisien zemiaky, zeleninovú zmes, vegan kúsky a spolu dobre premiešame
-
2Podľa návodu na obale pripravíme základnú hnedú omáčku demi glace ktorou podlejeme pripravenú zmes. Ochutíme červenou paprikou a necháme spolu povariť.
-
3Listový šalát si dochutíme malinovým acetom a servírujeme spolu so zemiakmi.