Vegánske GARDEN GOURMET® pečené rezančeky s krémovým špenátom a restovanými zemiakovými mini-šiškami

  • Brand
  • Čas prípravy
    60 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10
.
Ingrediencie
  • 1000 g cibule
  • 100 g cesnaku
  • 1 ml tekutého dymu
  • 500 g listového špenátu
  • 100 ml smotany 30%
  • 200 g zemiakových mini-šišiek
  • 200 ml rastlinného oleja
  • Divoké korenie
  • Soľ a korenie
  • 200 g zemiakov
Príprava
  • 1
    Cibuľu nakrájame na mesiačiky a cesnak na plátky. Spoločne s divokým korením, GARDEN GOURMET® Vegánskymi rezančekmi a kvapkou tekutého dymu vložíme do gastronádoby. Podlejeme vodou a pečieme pri teplote 170° C približne 30 minút.
  • 2
    Listy špenátu očistíme a na oleji orestujeme, pridáme pretlačený cesnak, smotanu a všetko spoločne premixujeme v hladkej pyré.
  • 3
    Zemiakové mini-šišky uvaríme v osolenej vode a potom orestujeme na oleji do zlatista.
  • 4
    Zemiaky ošúpeme, nakrájame na tenké plátky a potom na julienne rezančeky. Vyprážame na oleji do zlatista a takto vzniknutou "slamou" zo zemiakov ozdobíme hotový pokrm.