Vegánske GARDEN GOURMET® pečené rezančeky s krémovým špenátom a restovanými zemiakovými mini-šiškami
.
Ingrediencie
- 1000 g cibule
- 100 g cesnaku
- 1 ml tekutého dymu
- 500 g listového špenátu
- 100 ml smotany 30%
- 200 g zemiakových mini-šišiek
- 200 ml rastlinného oleja
- Divoké korenie
- Soľ a korenie
- 200 g zemiakov
Príprava
-
1Cibuľu nakrájame na mesiačiky a cesnak na plátky. Spoločne s divokým korením, GARDEN GOURMET® Vegánskymi rezančekmi a kvapkou tekutého dymu vložíme do gastronádoby. Podlejeme vodou a pečieme pri teplote 170° C približne 30 minút.
-
2Listy špenátu očistíme a na oleji orestujeme, pridáme pretlačený cesnak, smotanu a všetko spoločne premixujeme v hladkej pyré.
-
3Zemiakové mini-šišky uvaríme v osolenej vode a potom orestujeme na oleji do zlatista.
-
4Zemiaky ošúpeme, nakrájame na tenké plátky a potom na julienne rezančeky. Vyprážame na oleji do zlatista a takto vzniknutou "slamou" zo zemiakov ozdobíme hotový pokrm.