Teľací steak s rozmarínom a ružovým korením, s čiernymi olivami a cherry paradajkami

  • Brand
  • Čas prípravy
    45 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10
.
Ingrediencie
  • 1,8 kg teľacej pečienky
  • 150 ml olivového oleja
  • 10 g čerstvého rozmarínu
  • 10 g ružového korenia
  • 250 g cherry paradajok, polených
  • 50 ml olivového oleja
  • 100 g čiernych olív, nakrájaných na plátky
  • 10 g koreniacej zmesi MAGGI Rotidor na dochutenie
Príprava
  • 1
    Teľacie steaky naložíme v koreniacej zmesi MAGGI Rotidor, olivovom oleji, nasekanom rozmaríne a bobuliach ružového korenia a marinujeme 24 hodín.
  • 2
    Následne steaky grilujeme na grilovacej panvici do ružova a udržujeme ich teplé.
  • 3
    V šťave z mäsa orestujeme cherry paradajky s trochou olivového oleja, pridáme čierne olivy a dochutíme zmesou MAGGI Rotidor. Naaranžujeme na teľacie steaky a servírujeme.