Teľací steak s rozmarínom a ružovým korením, s čiernymi olivami a cherry paradajkami
.
Ingrediencie
- 1,8 kg teľacej pečienky
- 150 ml olivového oleja
- 10 g čerstvého rozmarínu
- 10 g ružového korenia
- 250 g cherry paradajok, polených
- 50 ml olivového oleja
- 100 g čiernych olív, nakrájaných na plátky
- 10 g koreniacej zmesi MAGGI Rotidor na dochutenie
Príprava
-
1Teľacie steaky naložíme v koreniacej zmesi MAGGI Rotidor, olivovom oleji, nasekanom rozmaríne a bobuliach ružového korenia a marinujeme 24 hodín.
-
2Následne steaky grilujeme na grilovacej panvici do ružova a udržujeme ich teplé.
-
3V šťave z mäsa orestujeme cherry paradajky s trochou olivového oleja, pridáme čierne olivy a dochutíme zmesou MAGGI Rotidor. Naaranžujeme na teľacie steaky a servírujeme.