Stir fry s GARDEN GOURMET® Vegánskymi rezančekmi, ázijskou zeleninou a teriyaki omáčkou
Ázijskú klasiku stir fry si zamilujete vy aj vaši hostia. Vyskúšajte si ich prípravu s Garden Gourmet® Vegánskymi rezančekmi, vďaka ktorým počas pár minút, vykúzlite autentický zážitok bez jedinej porcie mäsa. Vyladená chuť vegánskych rezančekov si podmaní nielen milovníkov bezmäsitej kuchyne. Objavte trend, ktorý hľadá stále viac zákazníkov!
Ingrediencie
- 100 ml THOMY Combiflexu
- 400 g hráškovych strukov
- 300 g mungo výhonkov
- 400 g karotky
- 50 g chilli papričiek
- 300 g fazuľových strukov
- 250 ml sójovej omáčky
- 50 ml medu
- 4 pomaranče
- 10 g koriandra
- 350 g jazmínovej ryže
- Soľ a korenie
Príprava
-
1Garden Gourmet® Vegánske rezančeky orestujeme na oleji.
-
2Pridáme nakrájanú zeleninu na jullien rezančeky, mungo výhonky a restujeme.
-
3Dochutíme sójovou omáčkou, medom, chilli a pomarančovou šťavou.
-
4Na záver pridáme koriander a servírujeme s jazmínovou ryžou.
Jazmínovú ryžu môžete nahradiť ryžovými alebo pohánkovými rezancami.