Musaka s GARDEN GOURMET® Vegánskym mletým
Letná musaka s GARDEN GOURMET® Vegánskym mletým, baklažánom a cuketami
Ľahké a chuťami nabité jedlo, ktoré aj dokonale zasýti.
Ingrediencie
- 200 g cibule
- 100 ml olivového oleja
- 200 g mrkvy
- 200 g stopkového zeleru
- 200 g petržlenu
- 300 g MAGGI Tomatového základu
- 1000 g baklažánu
- 1000 g cukety
- 50 g bazalky
- 10 g muškátového kvetu
- Soľ a korenie
Príprava
-
1Koreňovú zeleninu nakrájame na kocky, orestujeme na oleji, pridáme MAGGI Tomatový základ, muškátový kvet a bazalku a krátko redukujeme.
-
2Do omáčky vložíme GARDEN GOURMET® Vegánske mleté a krátko prevaríme.
-
3Nakrájame baklažán a cukety na plátky, nasolíme a necháme odpočinúť.
-
4Baklažán a cuketu vysušíme papierom a opečieme na olivovom oleji.
-
5Baklažán a cuketu vrstvíme podobne ako lasagne.