Musaka s GARDEN GOURMET® Vegánskym mletým

  • Brand
  • Čas prípravy
    60 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10

Letná musaka s GARDEN GOURMET® Vegánskym mletým, baklažánom a cuketami

Ľahké a chuťami nabité jedlo, ktoré aj dokonale zasýti.

Ingrediencie
  • 200 g cibule
  • 100 ml olivového oleja
  • 200 g mrkvy
  • 200 g stopkového zeleru
  • 200 g petržlenu
  • 300 g MAGGI Tomatového základu
  • 1000 g baklažánu
  • 1000 g cukety
  • 50 g bazalky
  • 10 g muškátového kvetu
  • Soľ a korenie
Príprava
  • 1
    Koreňovú zeleninu nakrájame na kocky, orestujeme na oleji, pridáme MAGGI Tomatový základ, muškátový kvet a bazalku a krátko redukujeme.
  • 2
    Do omáčky vložíme GARDEN GOURMET® Vegánske mleté a krátko prevaríme.
  • 3
    Nakrájame baklažán a cukety na plátky, nasolíme a necháme odpočinúť.
  • 4
    Baklažán a cuketu vysušíme papierom a opečieme na olivovom oleji.
  • 5
    Baklažán a cuketu vrstvíme podobne ako lasagne.