Burrito chilli sin carne s GARDEN GOURMET® Vegánskym mletým
.
Ingrediencie
- 500 g MAGGI® Tomatového základu
- 10 ks pšeničných tortíl
- 250 g kyslej smotany
- 2 ks avokáda
- 200 g paradajok
- 2 ks limetiek
- 150 g cibule
- 50 g cesnaku
- 20 g čili papričiek
- 150 g fazule
- 50 g koriandra
- soľ a korenie
Príprava
-
1Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, cesnak, čerstvú čili papričku a uvarené fazule.
-
2Pridáme GARDEN GOURMET® Vegánske mleté a MAGGI® Tomatový základ. Krátko povaríme a dochutíme soľou, korením a koriandrom.
-
3Z vyzretého avokáda, prelisovaného cesnaku a nakrájaných paradajok pripravíme guacamole, dochutíme olivovým olejom, limetkovú šťavou, soľou a korením.
-
4Rozložíme tortilu, pridáme chilli sin carne z GARDEN GOURMET® Vegánskeho mletého, guacamole a kyslú smotanu. Zarolujeme a opečieme na panvici alebo v kontaktnom grile.