Sladká rajčinová polievka, ravioly s crème frâiche, grilovaná čakanka a bazalkový olej
Rajčinová polievka, ako ju nepoznáme. Ravioly s crème fraîche, grilovanou čakankou a bazalkovým olejom na záver!
Ingrediencie
- 200 g šalotky
- 100 ml CHEF Tekutého koncentrátu zeleninového
- 200 g múky na cestoviny (semola, farina)
- 10 ks vajec (žĺtkov)
- 500 g crème frâiche
- 3 ks čakanky
- 100 ml THOMY Combiflexu
- 100 g bazalky
- 100 ml olivového oleja
- Soľ a čierne korenie
Príprava
-
1Na oleji THOMY Combiflexu orestujeme nakrájanú šalotku, pridáme BUITONI Salsu Fresca con Polpa a orestujeme.
-
2Zalejeme vodou a dochutíme CHEF Tekutým koncentrátom zeleninovým. Krátko povaríme a rozmixujeme.
-
3Z múky a žĺtkov vypracujeme cesto na ravioly. Bazalku nasekáme a premiešame s crème fraîche. Naplníme ravioly a uvaríme ich v osolenej vode.
-
4Čakanku ugrilujeme na oleji THOMY Combiflexu.
-
5Bazalku a olivový olej zmixujeme a precedíme.
-
6Rajčinovú polievku podávame s raviolami a grilovanou čakankou. Pokvapkáme bazalkovým olejom.
Tip: Do základu polievky a pre sladšiu chuť môžeme použiť THOMY Kečup jemný.