Ragú z pečených rajčín s vegánskou fašírkou a bazalkou
Ragú z pečených rajčín s GARDEN GOURMET® Vegánskou fašírkou a bazalkou
Ingrediencie
- 1000 g rajčín alebo rajčinového suga
- 150 g cibule
- 50 g cesnaku
- 100 g zelených a čiernych olív
- 50 g bazalky
- 10 g oregana
- 200 ml olivového oleja
- 250 g vegánskeho syru parmezán
- Soľ
Príprava
-
1Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme nasekané rajčiny a spoločne podusíme. Okoreníme soľou, nasekanými listami bazalky a oreganom. Do ragú vložíme olivy a spoločne prevaríme.
-
2Na oleji opečieme GARDEN GOURMET® fašírky do zlatista.
-
3Fašírky vložíme do rajčinového ragú a spoločne krátko prehrejeme.
-
4Servírujeme s cestovinami alebo opečeným chrumkavým pečivom.
-
5Na záver pridáme vegánsky syr.