Ragú z pečených rajčín s vegánskou fašírkou a bazalkou

  • Čas prípravy
    40 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10
Ragú z pečených rajčín s GARDEN GOURMET® Vegánskou fašírkou a bazalkou
Ingrediencie
  • 1000 g rajčín alebo rajčinového suga
  • 150 g cibule
  • 50 g cesnaku
  • 100 g zelených a čiernych olív
  • 50 g bazalky
  • 10 g oregana
  • 200 ml olivového oleja
  • 250 g vegánskeho syru parmezán
  • Soľ
Príprava
  • 1
    Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme nasekané rajčiny a spoločne podusíme. Okoreníme soľou, nasekanými listami bazalky a oreganom. Do ragú vložíme olivy a spoločne prevaríme.
  • 2
    Na oleji opečieme GARDEN GOURMET® fašírky do zlatista.
  • 3
    Fašírky vložíme do rajčinového ragú a spoločne krátko prehrejeme.
  • 4
    Servírujeme s cestovinami alebo opečeným chrumkavým pečivom.
  • 5
    Na záver pridáme vegánsky syr.​ ​