Pavlova torta s ​​lesným ovocím a malinovou omáčkou

  • Brand
  • Čas prípravy
    180 min
  • Difficulty
    Stredne ťažký
  • Number of servings
    10
.
Ingrediencie
  • 150 ml vaječných bielkov
  • 300 g krupicového cukru
  • 100 g čučoriedok, černíc, malín
  • 500 ml smotany 31%
Príprava
  • 1
    Bielky a cukor vložíme do vodného kúpeľa a zahrievame na 50 ºC. Potom šľaháme v robote do úplného vychladnutia. Preložíme do cukrárskeho vrecka, aplikujeme na papier na pečenie a sušíme v rúre na 80 ºC po dobu 4 hodín. Následne necháme samovoľne vychladnúť vo vypnutej rúre.
  • 2
    Smotanu vyšľaháme.
  • 3
    Pavlova servírujeme s lesným ovocím, NESTLÉ DOCELLO™ Malinovým toppingom a šľahačkou.