Niçoise bowl s avokádom a provensálskym olejom
.
Ingrediencie
- 300 g fazuľových strukov
- 400 g avokáda
- 500 g zemiakov
- 100 g reďkoviek
- 100 g čiernych olív
- 2 ks listového šalátu
- 200 g červenej cibule
- 200 g paradajok
- 200 ml olivového oleja
- 20 g provensálskych byliniek
- Soľ
Príprava
-
1Zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky, ktoré jemne osolíme a upečieme do mäkka.
-
2Fazuľové struky krátko blanšírujeme a potom schladíme.
-
3Zeleninu si očistíme, umyjeme a nakrájame.
-
4Do bowl misky navrstvíme zeleninu, avokádo, olivy, zemiaky a na záver GARDEN GOURMET® Vuna.
-
5Olivový olej dochutíme provensálskym korením a polejeme ním bowl.