Niçoise bowl s avokádom a provensálskym olejom

  • Brand
  • Čas prípravy
    45 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
.
Ingrediencie
  • 300 g fazuľových strukov
  • 400 g avokáda
  • 500 g zemiakov
  • 100 g reďkoviek
  • 100 g čiernych olív
  • 2 ks listového šalátu
  • 200 g červenej cibule
  • 200 g paradajok
  • 200 ml olivového oleja
  • 20 g provensálskych byliniek
  • Soľ
Príprava
  • 1
    Zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky, ktoré jemne osolíme a upečieme do mäkka.
  • 2
    Fazuľové struky krátko blanšírujeme a potom schladíme.
  • 3
    Zeleninu si očistíme, umyjeme a nakrájame.
  • 4
    Do bowl misky navrstvíme zeleninu, avokádo, olivy, zemiaky a na záver GARDEN GOURMET® Vuna.
  • 5
    Olivový olej dochutíme provensálskym korením a polejeme ním bowl.