Mexické tacos s GARDEN GOURMET® Vegánskymi kúskami, paradajkovou salsou a marinovanou zeleninou
Dokonalé Mexiko priamo na tanieri a predsa bez mäsa.
Ingrediencie
- 30 ks Tacos
- 100 ml THOMY Combiflex oleja
- 250 g MAGGI Sugo pomodoro
- 50 g bazalky
- 200 g mrkvy
- 200 g uhoriek
- 1 zväzok reďkoviek
- 75 ml svetlého balzamikového octu
- 100 ml olivového oleja
- Soľ a korenie
Príprava
-
1GARDEN GOURMET® Vegánske kúsky orestujeme na oleji.
-
2Sugo prehrejeme spoločne s bazalkou a zredukujeme, dochutíme soľou a korením.
-
3Zeleninu nakrájame na jullien rezance, dochutíme olejom a octom.
-
4Naplníme tacos zeleninou, salsou a rezancami.