Cuketa na masle v kôprovej omáčke s údeným lososom a parmezánom
Cukety sú skvelé v akejkoľvek úprave a kôprová omáčka k údenému lososovi jednoducho patrí.
Ingrediencie
- 1500 g cukety
- 100 ml THOMY Combiflexu
- 100 g cesnaku
- 50 g kôpra
- 1000 ml smotany
- 1000 g údeného lososa
- 200 g parmezánu
- Soľ a čierne korenie
Príprava
-
1Cukety nakrájame na koliečka a orestujeme na oleji THOMY Combiflex.
-
2K cuketám pridáme nakrájaný strúčik cesnaku a vetvičku nasekaného čerstvého kôpru.
-
3Zjemníme smotanou a chuť dotiahneme CHEF Tekutým koncentrátom zeleninovým.
-
4Cuketu vložíme do taniera, pridáme plátky údeného lososa a zasypeme nastrúhanými hoblinkami parmezánu.
Tip šéfkuchára: Cuketu môžeme nahradiť plátkami baklažánu, či grilovanými paprikami v kombinácii s čerstvou bazalkou.