Cuketa na masle v kôprovej omáčke s údeným lososom a parmezánom

  • Brand
  • Čas prípravy
    45 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Cukety sú skvelé v akejkoľvek úprave a kôprová omáčka k údenému lososovi jednoducho patrí.
Ingrediencie
  • 1500 g cukety
  • 100 ml THOMY Combiflexu
  • 100 g cesnaku
  • 50 g kôpra
  • 1000 ml smotany
  • 1000 g údeného lososa
  • 200 g parmezánu
  • Soľ a čierne korenie
Príprava
  • 1
    Cukety nakrájame na koliečka a orestujeme na oleji THOMY Combiflex.
  • 2
    K cuketám pridáme nakrájaný strúčik cesnaku a vetvičku nasekaného čerstvého kôpru.
  • 3
    Zjemníme smotanou a chuť dotiahneme CHEF Tekutým koncentrátom zeleninovým.
  • 4
    Cuketu vložíme do taniera, pridáme plátky údeného lososa a zasypeme nastrúhanými hoblinkami parmezánu.

Tip šéfkuchára: Cuketu môžeme nahradiť plátkami baklažánu, či grilovanými paprikami v kombinácii s čerstvou bazalkou.