Čokoládová pena s piškótami, sladkými čerešňami a lesným ovocím
Jednoduchý čokoládový dezert z nadýchanej peny a sezónneho ovocia.
Ingrediencie
- 125 ml smotany
- 70 g čerešní
- 30 g lesného ovocia
- 100 g cukráskych (dlhých) piškótov
- 100 g práškového cukru
- 125 ml mlieka
Príprava
-
1Pripravíme NESTLÉ Docello čokoládovú penu podľa návodu na prípravu a necháme vychladiť.
-
2Čerešne vykôstkujeme a obalíme v práškovom cukre.
-
3Postupne penu, piškóty, čerešne a lesné ovocie vrstvíme do pohárov alebo téglikov.
-
4Dáme do chladničky aspoň na 1 hodinu.
Tip: Pre uchovanie ovocia v čerstvej kondícii môžeme použiť cukrársky gél, v ktorom ovocie pripravíme.