Čokoládová pena s piškótami, sladkými čerešňami a lesným ovocím

  • Čas prípravy
    30 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
Jednoduchý čokoládový dezert z nadýchanej peny a sezónneho ovocia.
Ingrediencie
  • 125 ml smotany
  • 70 g čerešní
  • 30 g lesného ovocia
  • 100 g cukráskych (dlhých) piškótov
  • 100 g práškového cukru
  • 125 ml mlieka
Príprava
  • 1
    Pripravíme NESTLÉ Docello čokoládovú penu podľa návodu na prípravu a necháme vychladiť.
  • 2
    Čerešne vykôstkujeme a obalíme v práškovom cukre.
  • 3
    Postupne penu, piškóty, čerešne a lesné ovocie vrstvíme do pohárov alebo téglikov.
  • 4
    Dáme do chladničky aspoň na 1 hodinu.

Tip: Pre uchovanie ovocia v čerstvej kondícii môžeme použiť cukrársky gél, v ktorom ovocie pripravíme.