Nestlé Professional hírek újdonságok

Novinky

Nechajte sa inšpirovať novinkami zo sveta kulinárstva a kávy.
Regenerativní zemědělství podporuje zdraví půdy a zlepšuje biodiverzitu.

Zasadzujeme sa o zmenu pre lepšiu budúcnosť s GARDEN GOURMET®

Vydávame sa na cestu smerom k prijatiu regeneratívnych postupov a zníženiu nášho dopadu na prírodu - od pôdy až po produktov, ktoré ocenia vaši hostia hlavne pre skvelú chuť. 

Vyššia konzumácia rastlinnej stravy dnes môže pomôcť vytvoriť lepšiu budúcnosť. To je dôvod, prečo chceme, aby sa k nám pripojilo čo najviac ľudí na našej misii. Čítajte ďalej a zistite viac o našich iniciatívach. 

vidličky a zelenina

Spracovanie surovín od listu ku koreňu: Inšpirácia pre kuchárov a majiteľov gastro prevádzok

V dnešnej dobe, keď sa stále viac zameriavame na udržateľnosť a minimalizáciu odpadu, je dôležité hľadať spôsoby, ako efektívne využiť všetky suroviny, ktoré máme k dispozícii. Práve preto by sme vás radi inšpirovali k spracovaniu surovín od listu ku koreňu, ktoré vám môže priniesť nielen ekonomické výhody, ale aj prispieť k ochrane životného prostredia.

mletí

Využitie kávovej usadeniny

Na svete sa vypije každý deň cca 2.250.000.000 šálok káv a jej spotreba neustále rastie. Produkcia aj konzumácia kávy má vďaka týmto číslam veľký dopad na životné prostredie. V Nestlé Professional sa snažíme vplyvy pestovania a produkcie kávy čo najviac zmierniť prostredníctvom programov zameraných na regeneratívne pestovanie kávy.

Kelímky

Nová generácia papierových téglikov

Prinášame vám novú generáciu papierových téglikov, z ktorých si môžu vaši zákazníci vychutnať svoju lahodnú kávu Nescafé, kdekoľvek na cestách. Po rozsiahlom výskume a vývoji predstavujeme nové jednorazové tégliky, vhodné napríklad do všetkých našich vendingových strojov, ktoré odporúčame odložiť do modrého kontajnera určeného na papierový odpad.

Kurz Rostlinně

Obohacujeme gastronómiu vzdelávacími kurzami

Stravovanie v celom svete, Českú republiku a Slovensko nevynímajúc, prechádza výraznými zmenami. Je potrebné, aby naša gastronómia držala krok s aktuálnymi trendmi a každý hosť mal v reštaurácii možnosť zažiť skutočne uspokojivý gastronomický zážitok.

Trendy v kulinařině

Trendy v gastronómii

V gastronómii sa neustále objavujú nové trendy ovplyvňujúce spôsob prístupov prevádzkovateľov a šéfkuchárov k vareniu, spracovaniu surovín a prezentácii jedál. Tieto trendy sú dôležité, pretože nám umožňujú objavovať nové chute, inovatívne techniky a zároveň sa zameriavať na udržateľnosť a zdravie.

Exteriér pobočky CrossCafe s návštevníkmi.

Osvedčená kvalita MAGGI v novom balení

Pomáhame vám na ceste k udržateľnému rozvoju.

coffee farms

NESCAFÉ predstavuje plán do roku 2030 na zlepšenie sveta kávy

Obnovujeme svet kávy pre zlepšenie kvality života prostredníctvom každej šálky.

Zrnkové kávy Nescafé sú odeté do nového hávu

Zrnkové kávy Nescafé sú odeté do nového hávu

Aj my v Nestlé Professional ideme cestou udržateľnosti, recyklácie a starostlivosť o planétu nám nie je cudzie. Preto prichádzame s novými obalmi zrnkových káv Nescafé Espresso, Superiore a Peru. 

Biely obal dodáva baleniu nový vzhľad. Ako sa vám páči?

Nescafe Plan Farmer

Nescafé využíva silu kávy na zlepšenie životov ľudí po celom svete

Každý siedmy vypitá šálka kávy sa spája s najpopulárnejšou značkou NESCAFÉ. Pestovanie kávy sprevádza aj neistoty ako príjem farmárov a zdravie ich plodín.

Rainforest Alliance Coffee Beans

Káva s certifikáciou Rainforest Alliance

Pri káve sa môžete stretnúť s rôznymi označeniami a certifikáciami. Niektoré súvisia "len" s kvalitou, iné majú vplyv aj na jej pestovateľov a životné prostredie. Aké princípy a zásady ukrýva symbol malej žabky, pečať Rainforest Alliance?

Zivotni Prostredi

Aké má potravinová produkcia dopady na životné prostredie

Odborníci odhadujú, že do roku 2050 vzrastie populácia o 20% a pre uspokojenie jej stravovacích potrieb by musela potravinová produkcia stúpnuť o 70%.

Spotreba vody, energie či produkcia znečistenia bude stúpať ... riešením môže byť rastlinná strava.