O CrossCafe
CrossCafe je najväčšia čisto česká sieť kaviarní pochádzajúca z Plzni, ktorá dnes prevádzkuje 23 kaviarní v 10 českých mestách. Svojim hosťom sa vždy snaží ponúknuť ten najlepší a najkvalitnejší chuťový zážitok, a preto na jeseň 2023 spustila vlastnú pražiareň. Vo svojej plzenskej výrobni CrossCafe pečie torty, koláče a remeselné pečivo a pripravuje polievky a základy pre sendviče a hlavné jedlá. Pod všetkými receptúrami je už od založenia siete v roku 2007 podpísaný šéfkuchár Luboš Martínek, ktorý vychádza z tradičných českých jedál, ale inšpiruje sa aj zahraničím.
Výsledky našej spolupráce
CrossCafe začalo spolupracovať s Nestlé Professional pred dvoma rokmi, keď sme spoločne vyvinuli čokoládovú tortu s tyčinkami KitKat, ktorá bola jednou z hlavných noviniek jesennej produktovej kampane CrossCafe.
V čokoládovej torte bola použitá KitKat kakaová nátierka, ktorá je dokonalou kombináciou vysoko kvalitného kakaa a chrumkavých kúskov oblátok. Torta bola posypaná kúskami KitKat oplátok čiastočne máčaných v mliečnej čokoláde a na záver ozdobená mini tyčinkami KitKat.
Tento rok sme na spoluprácu nadviazali a kaviarne CrossCafe zaradili do ponuky hneď dva vegetariánske produkty s cviklovým falafelom z radu GARDEN GOURMET® – wrap a variáciu na obľúbené ázijské misky CrossBowl.
CrossCafe tak vďaka spolupráci s Nestlé Professional rozširuje svoju ponuku pre zákazníkov, ktorí uprednostňujú ľahšie jedlá alebo pokrmy bez mäsa.
Základ menu kaviarní CrossCafe tvorí predovšetkým káva a domáce torty a koláče z vlastnej výroby, no neoddeliteľnou súčasťou sortimentu sú aj čerstvé sendviče, výdatné zeleninové polievky a hlavné jedlá. Vzhľadom na priebežne rastúci trend zdravej výživy a ľahkej stravy nájdu hostia v obedovej ponuke vždy aspoň jeden vegetariánsky produkt.
Pri najnovšej obmene sortimentu sa rozhodli zaradiť hneď dva. Prvým je CrossBowl s cviklovým falafelom z radu Garden Gourmet od Nestlé Professional, ktorý obsahuje bulgur, hummus, cviklové guľočky a zmes čerstvej zeleniny. Druhou novinkou je wrap s cviklovým falafelom – tortilla plnená krémovým hummusom, cviklovými guľočkami, sviežou a chrumkavou zeleninou, ochutená tahini dressingom, nakladanou cibuľkou a koriandrom.
Komentár zákazníka
„Spolupráca s Nestlé Professional prebieha v priateľskej a ústretovej atmosfére a vždy na profesionálnej úrovni. Sme radi, že sme sa spojili s tak silnou značkou, akou Nestlé Professional bezpochyby je, a môžeme našim hosťom ponúknuť opäť o niečo širší sortiment, ktorý reflektuje trendy modernej gastronómie,“ hovorí šéfkuchár a produktový manažér CrossCafe Luboš Martínek.