ORION Granko panna cotta s višňovým coulis

  • Brand
  • Čas prípravy
    25 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
.
Ingrediencie
  • 1000 ml smotany 31%
  • 20 g plátkové želatíny
  • 300 g višní
  • 100 g cukru
Príprava
  • 1
    Želatínu namočíme a necháme napučať.
  • 2
    Smotanu spoločne s ORION Grankom privedieme do varu. Vložíme želatínu a nalejeme do pripravených téglikov alebo mištičiek, v ktorých sa bude servírovať a vložíme do chladničky vychladiť.
  • 3
    Višne vložíme do hrnca a spoločne s cukrom pomaly dusíme. Rozmixujeme a redukujeme na hustejšiu omáčku.
  • 4
    Po vychladnutí servírujeme panna cottu s višňovým coulisom.