Cestoviny pappardelle all´amatriciana

  • Brand
  • Čas prípravy
    40 min
  • Difficulty
    Jednoduchý
  • Number of servings
    10
.
Ingrediencie
  • 1,3 kg cestovín pappardelle
  • 1 l BUITONI Suga Intenso di Pomodoro
  • 10 g koreniacej zmesi MAGGI Fondor
  • 0,4 kg plátkov hovädzieho mäsa
  • 50 ml olivového oleja
  • 0,25 kg cibule nakrájanej na kocky
  • 40 g cukru
  • 10 g nasekaného cesnaku
  • 5 g soli
  • 1 g mletého čierneho korenia
  • 10 g nasekanej bazalky
Príprava
  • 1
    Na THOMY Combiflex a osmažte plátky hovädzieho mäsa. Rozohrejte olivový olej, opražte cibuľku a skaramelizujte ju s cukrom.
  • 2
    Pridajte MAGGI Tomatový základ a priveďte do varu.
  • 3
    Dochuťte cesnakom, MAGGI Fondor koreniacou zmesou, soľou a korením. Servírujte s cestovinami pappardelle a ozdobte bazalkou.