ORION Študentská pečať mliečna 400 g
Čokoládové dražé – hrozienka a želé v horkej čokoláde, arašidy v mliečnej čokoláde.
- obľúbené u detí i dospelých
- obľúbená chuť Študentskej pečate
- v horkej čokoláde obsah kakaovej sušiny najmenej 41 %, v mliečnej čokoláde obsah kakaovej sušiny najmenej 26 %
Použitie:
Na prípravu a zdobenie dezertov, zmrzlinových pohárov.
Dôležité:
U detí do 4 rokov veku hrozí nebezpečenstvo vdýchnutia!
Výťažnosť:
400 g, 25 porcií
Zloženie:
horká čokoláda 22 % (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, rastlinné tuky: palmový, olej zo semien maslovníka; MLIEČNY tuk, emulgátory: lecitíny, polyglycerolpolyricínoleát; prírodná aróma, sušené MLIEKO), hrozienka 22 %, MLIEČNA čokoláda 20 % (cukor, kakaové maslo, sušené MLIEKO, kakaová hmota, rastlinné tuky: palmový, olej zo semien maslovníka; MLIEČNY tuk, sušený výrobok MLIEČNEJ SRVÁTKY, emulgátory: lecitíny, polyglycerolpolyricínoleát; prírodná aróma), želé 13 % (cukor, glukózový sirup, pitná voda, želírujúca látka: pektíny; kyselina: kyselina citrónová; regulátor kyslosti: citrany sodné; prírodná aróma, palmový olej, povlaková látka: karnaubský vosk), pražené ARAŠIDY drvené 12 %, cukor, maltodextrín, tapiokový škrob, povlaková látka (šelak). Okrem kakaového masla obsahujú čokolády aj iné rastlinné tuky.
Alergénne zloženie:
MLIEKO, ARAŠIDY
Môže obsahovať – krížová kontaminácia:
ORECHY, GLUTÉN, SÓJA, SEZAM
Výživové hodnoty |
Na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota: |
1915 kJ / 457 kcal |
Tuky: |
20,7 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny: |
9,4 g |
Sacharidy: |
59,2 g |
- z toho cukry: |
55,5 g |
Vláknina: |
4,8 g |
Bielkoviny: |
5,7 g |
Soľ: |
0,06 g |
LOGISTICKÉ ÚDAJE |
Hĺbka |
Výška |
Šírka |
Brutto váha |
Netto váha |
Počet ks |
---|---|---|---|---|---|---|
Ks |
25 mm |
210 mm |
150 mm |
407 g |
400 g |
1 |
Kartón |
340 mm |
120 mm |
220 mm |
3,46 kg |
3,2 kg |
8 |
PAL |
1 200 mm |
1 110 mm |
800 mm |
330 kg |
281,6 kg |
704 |
SKU výrobku:
12563094
Trvanlivosť:
9 mesiacov
Colné číslo:
18069090
Hmotnosť:
0,4 kg
Krajina výroby:
Česká republika
Skladovanie:
Uchovajte v suchu, chráňte pred teplom.